• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latviju SVF un PB sanāksmē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.1998., Nr. 288 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32946

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tautas nobalsošanu

Vēl šajā numurā

08.10.1998., Nr. 288

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latviju SVF un PB sanāksmē

Turpinājums no 1.lpp.

Kā zināms 1998.gadā tika parakstīts PB, Eiropas Komisijas, ERAB un EIB sadarbības memorands par palīdzību Viduseiropas un Austrumeiropas valstīm, tām iekļaujoties Eiropas Savienībā. Memorands paredz koordināciju starp Pasaules banku, Eiropas rekonstrukcijas un attīstības banku kandidātvalstu projektu kopfinansēšanā. Sadarbība skars finansiālā sektora, ražošanas, sociālās sistēmas, lauku, reģionālo un infrastruktūras attīstību, vides aizsardzību, institucionālās reformas.

R.Zīle otrdien, 6.oktobrī, tikās arī ar izdevniecības "Euromoney Books" pārstāvjiem, kuri Latvijas finansu ministram pasniedza tikko publicētās grāmatas par Latviju, Lietuvu un Igauniju signāleksemplāru. Šajā grāmatā, kas tapusi sadarbība ar Latvijas (arī Lietuvas un Igaunijas) valdības institūcijām un uzņēmējsabiedrībām, sniegts ieskats Baltijas valstu tautsaimniecībā un investīciju iespējās šajās trīs valstīs.

Vakar, 7.oktobrī, Baltijas un Ziemeļvalstu pilnvarnieki tikās ar Pasaules bankas prezidentu Džonu Volfensonu. R.Zīle un Latvijas Bankas prezidents Einars Repše tikās ar SVF Eiropas 2.departamenta direktoru Džonu Odlingu Smī.

Finansu ministrijas

preses dineests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!