• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2021. gada 21. decembra rīkojums Nr. 985 "Par Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas un Daugavpils tehnikuma reorganizāciju un Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma izveidošanu". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.12.2021., Nr. 249 https://www.vestnesis.lv/op/2021/249.30

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr. 986

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

Vēl šajā numurā

27.12.2021., Nr. 249

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 985

Pieņemts: 21.12.2021.

OP numurs: 2021/249.30

2021/249.30
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 33 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 985

Rīgā 2021. gada 21. decembrī (prot. Nr. 81 70. §)

Par Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas un Daugavpils tehnikuma reorganizāciju un Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma izveidošanu

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15. panta trešās daļas 2. punktu, Profesionālās izglītības likuma 14. panta pirmo daļu un Izglītības likuma 23. panta pirmo daļu ar 2022. gada 1. jūliju reorganizēt Izglītības un zinātnes ministrijas pakļautībā esošās profesionālās izglītības iestādes – Daugavpils Tirdzniecības profesionālo vidusskolu un Daugavpils tehnikumu –, tās apvienojot un izveidojot ministrijas pakļautībā esošu profesionālās izglītības iestādi – Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumu.

2. Saskaņā ar Ministru kabineta 2013. gada 19. marta noteikumu Nr. 144 "Profesionālās izglītības kompetences centra statusa piešķiršanas un anulēšanas kārtība" 8. punktu piešķirt Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumam profesionālās izglītības kompetences centra statusu ar 2022. gada 1. jūliju.

3. Noteikt, ka Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ir Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas un Daugavpils tehnikuma funkciju, tiesību, saistību, bilancē esošās mantas, ar mācību procesa turpināšanu saistīto lietvedības dokumentu un uz laiku glabājamo lietvedības dokumentu pārņēmējs, kā arī Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda un citu finanšu instrumentu ietvaros uzņemto saistību un projektu dokumentu pārņēmējs.

4. Izglītības un zinātnes ministrijai līdz 2022. gada 1. februārim izveidot reorganizācijas komisiju Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas un Daugavpils tehnikuma apvienošanas nodrošināšanai un iekļaut  tajā Izglītības un zinātnes ministrijas, Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas un Daugavpils tehnikuma pārstāvjus.

5. Ar reorganizāciju saistītos izdevumus segt no reorganizācijas procesā iesaistīto profesionālās izglītības iestāžu kārtējam gadam apstiprinātajiem valsts budžeta līdzekļiem Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta apakšprogrammā 02.01.00 "Profesionālās izglītības programmu īstenošana".

6. Ar 2022. gada 1. jūliju atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 2014. gada 23. decembra rīkojumu Nr. 816 "Par profesionālās izglītības kompetences centra statusa piešķiršanu Daugavpils Profesionālajai vidusskolai".

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Izglītības un zinātnes ministre A. Muižniece

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!