• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasaule bērnā, bērns pasaulē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.1998., Nr. 144/146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasaule bērnā, bērns pasaulē (turpinājums)

Vēl šajā numurā

21.05.1998., Nr. 144/146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirms notikuma

Pasaule bērnā, bērns pasaulē

26.05.–2.06. Bērniem un bērnu kultūrai veltīta nedēļa

Vai mēs ļaujam bērnam veidoties par personību? Vai pieaugušie sekmē vai traucē šo nozīmīgo procesu? Vai Latvijā bērns ir lielums, ar kuru rēķinās? Vai mēs bērnu pieņemam kā personību? Vai bērns Latvijā nejūtas apdraudēts? — uz šiem un līdzīgiem jautājumiem atbildes tiks meklētas sarptautiskajā konferencē "Pasaule bērnā, bērns pasaulē", ko organizē Latvijas kristīgo skolu asociācija "Aspera", Šveices organizācija "RE–Network" un Rīgas 1.kristīgā skola sadarbībā ar Latvijas pamatkonfesijām. Tā ievadīs bērniem un bērnu kultūrai veltīto nedēļu, par kuras norisi Kultūras ministrijas iknedēļas preses konferencē stāstīja projekta iniciators neatkarīgais žurnālists Arnis Šablovskis, Kultūras ministrijas stratēģijas nodaļas vadītāja Jolanta Treile, Bērnu literatūras centra direktore Silvija Tretjakova un Kristīgo skolotāju asociācijas prezidente Laima Geikina.

Otrdien, 26.maijā, Kongresu namā notiks starptautisks seminārs par bērnu kristīgās izglītības procesiem Baltijā. Tajā piedalīsies arī Šveices, Moldovas un Anglijas kristīgo skolu pārstāvji. Tiks apbalvoti Latvijas kristīgo skolotāju asociācijas rīkotā bērnu radošo darbu konkursa uzvarētāji.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!