• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi " - ir iznākusi 3. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.1998., Nr. 114/116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31812

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta valsts vizīti Itālijas Republikā

Vēl šajā numurā

28.04.1998., Nr. 114/116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi " — ir iznākusi 3. burtnīca

Godātie lasītāji, darām zināmu, ka "Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas apgādā nākusi klajā šā gada trešā starptautisko līgumu burtnīca (44 lpp.). Tajā ievietoti četri starptautiskie dokumenti, kas ratificēti Saeimā laikā no 26. februāra līdz 1. aprīlim. Līgumi lasāmi latviešu valodā un likumā paredzētajā otras līgumslēdzējas puses valodā.

Šajā burtnīcā Jūs latviešu un franču valodā varat izlasīt 1997. gada 5. decembrī Rīgā parakstīto Latvijas Republikas valdības un Francijas Republikas valdības nolīgumu jūrniecības jomā. Tas noslēgts, vēloties nodrošināt harmonisku starptautiskās jūras kuģošanas attīstību un sadarbības attīstību starp Latviju un Franciju, kas balstītos uz savstarpējām interesēm un starptautiskās tirdzniecības kuģošanas brīvību. Nolīgums ar šā gada 10. martu jau ir stājies spēkā.

Burtnīcā Jūs atradīsit arī divus starptautiskos līgumus, ko noslēgušas trīs Baltijas valstis. Tā ir 1997. gada 10. decembrī Tallinā parakstītā Vienošanās starp Latvijas Republikas valdību, Igaunijas Republikas valdību un Lietuvas Republikas valdību par Baltijas bataljonu un 1997. gada 20. novembrī Rīgā parakstītais Latvijas Republikas, Igaunijas Republikas un Lietuvas Republikas līgums par ārpustarifu barjeru atcelšanu tirdzniecībā.

Vēl šajā izdevumā lasāma 1961. gada 26. oktobra Starptautiskā konvencija par izpildītāju, fonogrammu producentu un raidorganizāciju tiesību aizsardzību (Romas konvencija). Tās 34 pantos ir noteikta autortiesību neaizskaramība, konvencijas garantētā aizsardzība, aizsargājamie priekšnesumi, raidījumi un fonogrammas, raidorganizāciju tiesības, aizsardzības minimālie termiņi, pieļaujamie izņēmumi, konvencijas darbības nodrošināšana, konvencijas piemērojamība īpašām teritorijām un daudzi citi jautājumi.

Interesenti trešo starptautisko līgumu burtnīcu var nopirkt laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), avīzes sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41), kā arī "LV" preses namiņā (Bruņinieku un K.Barona ielas krustojumā). Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!