• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts cilvēktiesību birojā - projekta finansētājvalstu vēstnieki Par administratīvo procesu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.1998., Nr. 55/56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31559

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

03.03.1998., Nr. 55/56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts cilvēktiesību birojā — projekta finansētājvalstu vēstnieki

Lai pārrunātu Valsts cilvēktiesību biroja paveikto cilvēka pamattiesību un pamatbrīvību ievērošanas veicināšanā Latvijā, biroja direktors Olafs Brūvers piektdien, 27.februārī, tikās ar Nīderlandes, Somijas un Zviedrijas valstu vēstniekiem Latvijā. Kopš 1995.gada novembra šo valstu valdības finansē Apvienoto Nāciju Attīstības programmas projektu, kura mērķis ir sekmēt Valsts cilvēktiesību biroja efektīvu darbību.

Valsts cilvēktiesību biroja direktors uzklausīja vēstnieku vērtējumu par biroja darbu un iepazīstināja vēstniekus ar jauno socioloģisko pētījumu, kas atspoguļo Latvijas sabiedrības domas par svarīgākajām cilvēktiesību problēmām un vienlaikus sniedz objektīvu biroja darbības novērtējumu.

VCB informācija

Par administratīvo procesu

Latvijas Juristu biedrības prezidijs 7.martā, Elizabetes ielā 2a, rīko kolēģijas sēdi. Tās darba kārtībā paredzēti tādi nozīmīgi temati kā “Administratīvais process tiesiskā valstī”, “Administratīvā procesa likumprojekts” un “Administratīvā procesa ieviešana Latvijā”. Par šiem jautājumiem runās Eiropas cilvēktiesību tiesnesis Egils Levits, LU doktorande, Valsts pārvaldes reformu biroja juriste Jautrīte Briede, Satiksmes ministrijas valsts sekretārs, LJB viceprezidents Uldis Pētersons, Saeimas Juridiskās komisijas loceklis, LU profesors Ilmārs Bišers un citi juristi lietpratēji.

Latvijas Juristu biedrības prezidijs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!