• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta komitejas 16.februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.1998., Nr. 40/41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31541

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atvadu vizītēs - Turcijas Republikas vēstnieks

Vēl šajā numurā

17.02.1998., Nr. 40/41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDÎBÂ

Ministru kabineta komitejas 16.februâra sçdç

Akceptçts rîkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Èîles Republikas lîgumu par ieguldîjumu veicinâðanu un savstarpçju aizsardzîbu".

Komiteja akceptçja noteikumu projektu "Muitas procedûras "iznîcinâðana", kuru piesaka deklarçtâjs vai viòa pârstâvis, izpildîðanas kârtîba". Paredzams, ka preèu iznîcinâðana pieïaujama saskaòâ ar muitas iestâdes lçmumu par preèu iznîcinâðanu, pamatojoties uz muitas deklarâciju.

Akceptçts grozîjumu projekts noteikumos "Atseviðíu uzòçmçjdarbîbas veidu licencçðanas noteikumi". Grozîjumi izstrâdâti sakarâ ar cukura vairumtirdzniecîbas licences atcelðanu.

Akceptçts rîkojuma projekts "Par Patçrçtâju tiesîbu aizsardzîbas centra izveidoðanu". Paredzams, ka centrs tiks veidots uz Tirdzniecîbas un pakalpojumu kontroles centra bâzes un bûs Ekonomikas ministrijas pârraudzîbâ.

Akceptçts grozîjumu projekts noteikumos "Par darba samaksu Iekðlietu ministrijas sistçmas darbiniekiem".

Akceptçts grozîjumu projekts noteikumos "Kârtîba, kâdâ izsniedzamas licences un atïaujas darbîbâm ar radioaktîvajâm vielâm un citiem jonizçjoðâ starojuma avotiem".

Akceptçts rîkojums "Par inspicçðanas institûciju pilnvaroðanu veikt bîstamo iekârtu atbilstîbas novçrtçðanu". Atbilstoði Labklâjîbas ministrijas priekðlikumiem paredzçtas èetras inspicçðanas institûcijas.

Valdîbas preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!