• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zviedrijas Riksdaga delegācijas vizīti Par Starptautiskā valūtas fonda misijas vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.1998., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31174

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedriskā doma par korupciju

Vēl šajā numurā

14.01.1998., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zviedrijas Riksdaga delegācijas vizīti

Šodien un rīt vizītē Rīgā uzturēsies Zviedrijas parlamenta (Riksdaga) Sociālo lietu komisijas delegācija.

Vizītes ietvaros delegācijai plānotas tikšanās ar Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisiju, Eiropas lietu komisiju, Juridisko komisiju un Sociālo un darba lietu komisiju. Tikšanās laikā paredzēts apspriest jautājumus, kas saistīti ar Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā, sociālo problēmu risināšanu, cilvēktiesībām un pilsonību.

Saeimas preses dienests

Par Starptautiskā valūtas fonda misijas vizīti

Divu nedēļu darba vizītē Latvijā vakar, 13.janvārī, ieradās un šodien sāk darbu Starptautiskā valūtas fonda (SVF) misija Oleha Havrilišina vadībā. Jaunais misijas vadītājs Rīgā nav pirmoreiz. Savā iepazīšanās vizītē Latvijā viņš bija ieradies pagājušā gada decembra sākumā. Taču pirmoreiz viņš ir SVF Latvijas misijas vadībā, nomainot līdz šim amatā bijušo E.van Meinsbrughu.

Divu nedēļu darba vizītes laikā SVF pārstāvji tiksies ar ministriju, valdības un Latvijas Bankas pārstāvjiem, pēc tam plānots novērtēt, kā Latvija pilda saistības, kuras tā uzņēmusies pērn ar SVF parakstītajā ekonomiskās attīstības memorandā. Astoņpadsmit mēnešu memorands ar SVF par Latvijas valdības ekonomisko un monetāro politiku ir spēkā kopš pagājušā gada septembra, uzreiz pēc iepriekšējā līguma termiņa beigām.

“Es ļoti ceru, ka mums neradīsies sarežģījumi ar Starptautisko valūtas fondu, lai gan jau tagad skaidri zināms, ka vienu apņemšanos — attiecībā uz speciālo zonu skaita ierobežošanu — neesam pildījuši. Šobrīd varu izteikt tikai nožēlu, ka manu spēku bijis par maz, lai ietekmētu lēmumu par ceturtās ekonomiskās zonas izveidošanu,” teicis finansu ministrs Roberts Zīle.

R. Zīlem tikšanās ar SVF pārstāvjiem plānota misijas darba vizītes beigu posmā. Pēc darba beigām notiks arī SVF misijas un finansu ministra kopīga preses konference.

FM informācijas dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!