• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta balvas - savu īpašnieku rokās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.1997., Nr. 300/301 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31001

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu un kaimiņu drošībai un labklājībai

Vēl šajā numurā

19.11.1997., Nr. 300/301

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta balvas — savu īpašnieku rokās

15. novembrī Ministru prezidents Guntars Krasts Valdības nama Ministru prezidenta zālē pasniedza valdības apbalvojumus

15.novembrī Ministru prezidents Guntars Krasts pasniedza Ministru kabineta balvu (5000 latu naudas summa, goda diploms un krūšu nozīme) Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētājam Dainim Rozenfeldam, Rīgas Zooloģiskā dārza direktora vietniekam zinātniskajā darbā Jurim Zvirgzdam–Zvirgzdiņam un Latvijas Medicīnas akadēmijas P.Stradiņa slimnīcas Otorinolaringoloģijas centra vadītājam profesoram Ernestam Gaudiņam.

Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētājs Dainis Rozenfelds apbalvots par ieguldījumu teritoriālās reformas organizēšanā un Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju attīstības veicināšanā.

Rīgas Zooloģiskā dārza direktora vietnieks zinātniskajā darbā Juris Zvirgzds–Zvirgzdiņš apbalvots par nopelniem Rīgas Zooloģiskā dārza attīstībā, kā arī sakarā ar Rīgas Zooloģiskā dārza 85.gadadienu. Nozīmīgs J.Zvirgzda–Zvirgzdiņa sasniegums ir Eiropas kokvardes populācijas atjaunošana Latvijā.

Par mūža ieguldījumu medicīnas nozares otorinolaringoloģijas attīstībā un par personiskiem sasniegumiem praktiskajā un zinātniskajā darbā apbalvots Latvijas Medicīnas akadēmijas P.Stradiņa slimnīcas Otorinolaringoloģijas centra vadītājs profesors Ernests Gaudiņš.

Valdības preses departaments


Rīgas Zooloģiskā dārza direktora vietnieks zinātniskajā darbā Juris Zvirgzds–Zvirgzdiņš, Ministru prezidents Guntars Krasts, Ministru prezidenta biedrs Juris Kaksītis, Latvijas Medicīnas akadēmijas P.Stradiņa slimnīcas Otorinolaringoloģijas centra vadītājs profesors Ernests Gaudiņš un Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētājs Dainis Rozenfelds

Balvas saņem:


Dainis Rozenfelds


Juris Zvirgzds–Zvirgzdiņš


Ernests Gaudiņš

Foto: Arnis Blumbergs, “LV” s

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!