• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācija procesā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.1997., Nr. 290 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30921

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācija procesā

Vēl šajā numurā

06.11.1997., Nr. 290

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācija procesā

Par valsts akciju sabiedrību “Nordeka”

LR Uzņēmumu reģistrā piereģistrēta valsts akciju sabiedrība “Nordeka”.

21.oktobrī Privatizācijas aģentūras (PA) valde lēma par privatizējamās valsts autobusu firmas “Nordeka” privatizācijas noteikumiem un reorganizāciju. PA valdes sēdē piedalījās valsts autobusu firmas “Nordeka” direktors Vilnis Bulkovskis, galvenā grāmatvede Sondra Bērziņa un arodbiedrības priekšsēdētājs V.Kāpa, kā arī šoferi Valdis Reinis, Vitālijs Rimicāns un Jānis Holmeisters. Sēdē piedalījās arī Latvijas sabiedrisko pakalpojumu darbinieku arodbiedrības LAKRS priekšsēdētājs Jānis Lukašēvics un autotransporta firmas “Jūrmala–SV” izpilddirektors Sergejs Konopijevs kā valsts a/s “Nordeka” valdes priekšsēdētāja kandidāts. PA valde uzklausīja visu klātesošo viedokļus un komentārus pieņemamo lēmumu sakarā.

Visi klātesošie piekrita PA valdes lēmumam reorganizēt valsts autubusu firmu “Nordeka”, pārveidojot to par valsts a/s “Nordeka”, un apstiprināt privatizējamās valsts a/s “Nordeka” valdi šādā sastāvā: Sergejs Konopijevs — valdes priekšsēdētājs, Jānis Rorbahs un Sondra Bērziņa — valdes locekļi.

Apstiprinot valsts autobusu firmas “Nordeka” privatizācijas noteikumus, klātesošie firmas “Nordeka” un LAKRS pārstāvji lūdza noteikt, ka objekta darbības profils saglabājams četrus gadus. PA valde apstiprināja valsts autobusu firmas “Nordeka” privatizācijas noteikumus. Šie privatizācijas noteikumi paredz objekta darbības profila saglabāšanu un 335 darbavietu saglabāšanu trīs gadus. Saskaņā ar apstiprinātajiem privatizācijas noteikumiem, pēc privatizācijas otrā posma realizācijas privātā kapitāla īpatsvars objekta pamatkapitāla sadalījumā pieaugs līdz 51% līdzekļu ieguldīšanas rezultātā.

Pretendenti var pieteikties kapitāla piesaistei valsts a/s “Nordeka” līdz š.g. 9.decembrim.

LPA informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!