• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas starptautiskie līgumi - ceļā pie Jums 13. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.1997., Nr. 290 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30906

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 24. burtnīca

Vēl šajā numurā

06.11.1997., Nr. 290

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas starptautiskie līgumi — ceļā pie Jums 13. burtnīca

Pie Jums dodas kārtējā, šā gada 13. starptautisko līgumu burtnīca, kas tapusi “Latvijas Vēstneša” mazās poligrāfijas apgādā. Tajā ir divi starptautiskie dokumenti, kas tika apstiprināti Saeimā 1.oktobrī.

Šogad Saeimā ratificēti jau trīs starptautiskie līgumi, ko Latvija noslēgusi ar Itāliju, un šajā burtnīcā Jūs latviešu un angļu valodā varat lasīt 1997.gada 21.maijā parakstīto Itālijas Republikas valdības un Latvijas Republikas valdības konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem un nodokļu nemaksāšanas novēršanu. Tajā noteikta šī divpusējā līguma darbības sfēra, personas un nodokļi, uz kuriem attiecas konvencija, ir atsevišķas nodaļas par ienākuma aplikšanu ar nodokļiem (tai skaitā — par ienākumu no nekustamā īpašuma, uzņēmējdarbības peļņu, dividendēm, autoratlīdzību, neatkarīgiem individuāliem pakalpojumiem u.c.), par kapitāla aplikšanu ar nodokļiem, nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu un citi jautājumi. Otrs šajā burtnīcā ievietotais starptautiskais dokuments ir 1992.gada 27.novembrī Londonā parakstītais Protokols par grozījumiem 1969.gada Starptautiskajā konvencijā par civilo atbildību par naftas piesārņojuma radītajiem zaudējumiem, arī šis dokuments ir latviešu un angļu valodā.

Starptautisko līgumu burtnīcu var nopirkt laikraksta “Latvijas Vēstnesis” izplatīšanas vietās — skat. informāciju avīzes 1.lappuses apakšējā labajā stūrī. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!