• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paldies visiem!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1997., Nr. 287/288 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30862

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bezdarba līmeni uz 1.oktobri Par bezdarba līmeni uz 1.oktobri

Vēl šajā numurā

04.11.1997., Nr. 287/288

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paldies visiem!

“Latvijas Vēstnesis”, tā darbinieki izsaka izjustu paldies daudzajiem apsveicējiem un laba vēlētājiem, mūsu valsts oficiālā laikraksta 1000. numuru pasaulē vadot.

Īpaša pateicība šajā svinīgajā reizē par mūsu darba atzinīgo vērtējumu — Valsts prezidentam Guntim Ulmanim, Saeimas priekšsēdētājam Alfredam Čepānim, Tieslietu ministrijas vadībai un ministram Dzintaram Rasnačam, Ķīnas Tautas Republikas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Vanam Fensjanam, Latvijas Zinātņu akadēmijas vadībai un viceprezidentam akadēmiķim profesoram Jānim Stradiņam, a/s “Preses nams” prezidentam Kazimiram Dunduram un visiem pārējiem individuālajiem sveicējiem.

“Latvijas Vēstnesim” negadās, sevišķi no pārvaldes struktūrām, bieži dzirdēt labus vārdus par savām pūlēm, maksimāli operatīvi, plaši un adekvāti cenšoties izsludināt valsts dokumentus un publicējot informāciju par oficiālajām un citām ievērojamākajām valsts un sabiedrības aktivitātēm. Tāpēc atzinīgie vērtējumi dod ne vien gandarījumu, bet stiprina apņēmību arī turpmāk veltīt savus radošos spēkus Latvijai, Latvijas valstij.

Vēlreiz visiem no sirds — paldies!

Jūsu Oskars Gerts,

redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!