• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Jūrmalas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2018. gada 22. novembra saistošie noteikumi Nr. 40 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2018.gada 18.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas un lietošanas kārtība Jūrmalas pilsētas pašvaldībā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.2018., Nr. 249 https://www.vestnesis.lv/op/2018/249.19

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valmieras pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 314

Nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanas kārtība Valmierā

Vēl šajā numurā

19.12.2018., Nr. 249

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 40

Pieņemts: 22.11.2018.

OP numurs: 2018/249.19

2018/249.19
RĪKI

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.40

Jūrmalā 2018.gada 22.novembrī (prot. Nr.16, 8.p.)

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2018.gada 18.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas un lietošanas kārtība Jūrmalas pilsētas pašvaldībā"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43.panta pirmās daļas 11.punktu un trešo daļu,
Ūdenssaimniecības pakalpojumu likuma
6.panta ceturtās daļas 1., 2., 3. un
4.punktu un piekto daļu

Izdarīt Jūrmalas pilsētas domes 2018.gada 18.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas un lietošanas kārtība Jūrmalas pilsētas pašvaldībā" šādus grozījumus:

1. Izteikt tiesisko pamatojumu šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 43.panta pirmās daļas 11.punktu un trešo daļu, Ūdenssaimniecības pakalpojumu likuma 6.panta ceturtās daļas 1., 2., 3. un 4.punktu un piekto daļu."

2. Izteikt 80.8.apakšpunktu šādā redakcijā:

"80.8. dzīvojamās mājas, kas ekspluatācijā nodota pirms 2014.gada 15.janvāra, īpašnieka (daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā dzīvokļu īpašnieku kopības) lēmumu gadījumā, ja dzīvojamās mājas īpašnieks (daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā dzīvokļu īpašnieku kopība) ir nolēmis nodibināt tiešo maksājumu sistēmu par saņemtajiem sabiedriskajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem."

3. Izteikt 99.punktu šādā redakcijā:

"99. Ūdens patēriņa norma komercuzskaitei tiek piemērota gadījumos, kad nekustamajā īpašumā nav uzstādīts komercuzskaites mēraparāts."

4. Izteikt 109.punktu šādā redakcijā:

"109. Noteikumu izpildi kontrolēt un sastādīt administratīvā pārkāpuma protokolus savas kompetences robežās ir tiesīgas Jūrmalas pilsētas pašvaldības policijas amatpersonas."

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

 

Paskaidrojuma raksts
Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2018.gada 22.novembra saistošajiem noteikumiem Nr.40 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2018.gada 18.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas un lietošanas kārtība Jūrmalas pilsētas pašvaldībā""

1. Īss saistošo noteikumu satura izklāsts Jūrmalas pilsētas domes 2018.gada 18.janvāra saistošie noteikumi Nr.2 "Sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas un lietošanas kārtība Jūrmalas pilsētas pašvaldībā" tiek precizēti atbilstoši Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas norādījumiem.

Tiek precizēts saistošo noteikumu 80.8.apakšpunkts, 99.punkts, kā arī tiek precizēts saistošo noteikumu izdošanas tiesiskais pamatojums un amatpersonu loks, kuras tiesīgas kontrolēt saistošo noteikumu izpildi un sastādīt administratīvo pārkāpumu protokolus.

2. Saistošo noteikumu nepieciešamības pamatojums

Jūrmalas pilsētas domē tika saņemta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas vēstule, kurā lūgts precizēt saistošo noteikumu 80.8.apakšpunkta un 99.punkta redakciju, lai nodrošinātu to atbilstību Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma 17.3pantā un Pārejas noteikumos noteiktajam un Ministru kabineta 2016.gada 22.marta noteikumu Nr.174 "Noteikumi par sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu un lietošanu" 41.punktā un 42.2.apakšpunktā noteiktajam.
3. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošo noteikumu īstenošanas finansiālās ietekmes prognoze uz pašvaldības budžetu nav prognozēta.
4. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav ietekmes.
5. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz administratīvajām procedūrām Saistošo noteikumu izpildi kontrolēs un sastādīs administratīvā pārkāpuma protokolus atbilstoši savai kompetencei pašvaldības policijas amatpersonas.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Konsultācijas ar privātpersonām netika veiktas.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!