• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kancelejas ierēdņu pieredzes veidošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.1997., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta

Vēl šajā numurā

24.07.1997., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kancelejas ierēdņu pieredzes veidošanu

Vakar, 23. jūlijā, notika Ministru kabineta Valsts kancelejas (VK) Sadarbības departamenta darba kārtībā organizēta sanāksme, kuru vadīja departamenta vadītāja palīdze Vita Romanovska. Sanāksme tika organizēta sakarā ar VK ierēdņu veiksmīgo pieredzes apmaiņas braucienu šā gada maijā uz Nīderlandes Overijselas provinces Zvolli.

Šīs sadarbības vēsture sākusies jau 1993. gada maijā, kad Rīgā Valsts kancelejā notika Nīderlandes Overijselas provinces organizēts seminārs par vadības institūciju menedžmentu. 1995. gadā tika ievadītas sarunas par provinces sadarbību ar LR Valsts kanceleju. Pēc 2 gadiem radās iespēja pieredzes apmaiņas braucienam pirmajai darba grupai no VK uz Overijselas provinces valdības māju Zvollē. Darba grupu pārstāvēja ierēdņi no VK un, vienlaicīgi darba vizītes ietvaros, arī LR vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs A. Gorbunovs, ministrijas ierēdņi, apgabaltiesas augstākā ierēdniecība, kā arī Satiksmes ministrijas Autoceļu departamenta pārstāvji.

Pēc šī pirmā brauciena nolemts izveidot attiecīgi aprīkotu sanāksmju telpu, kur varētu sanākt ierēdņi uz darba apspriedēm viena departamenta ietvaros vai atsevišķas interešu grupas kancelejas ietvaros. Izskanējusi vēlme rīkot atvērto durvju dienas kancelejas darbiniekiem, veikt pasākumus VK bibliotēkas darba uzlabošanai, kā arī izveidot INFO dienestu iedzīvotāju telefonzvanu pieņemšanai, uzklausīšanai un konsultācijai pa telefonu.

Nolemts jau šogad veikt informatīvās sistēmas uzlabošanu un attīstīšanu, kā arī, pārņemot kolēģu pieredzi Zvollē, izstrādāt likumprojektu iedzīvotāju iesaistīšanai jaunu likumu apspriešanā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!