• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 11. februāra sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.1997., Nr. 44/45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29603

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Augstākās tiesas plēnuma lēmums Nr.10

Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas Augstākās tiesas plēnuma1992.gada 24.februāra lēmumā Nr.1 "Par krimināllikumu piemērošanu lietās par tīšām slepkavībām"

Vēl šajā numurā

12.02.1997., Nr. 44/45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta 11.februāra sēdē

Turpinājums no 1.lpp.

Akceptēts MK rīkojums “Par valsts nozīmes datorizētās informācijas sistēmas statusa piešķiršanu Transporta līdzekļu un vadītāju reģistrācijas sistēmai un Latvijas ostu Kuģu satiksmes vadības informācijas sistēmai”.

Valdība akceptēja valsts iestādes “AIDS profilakses centrs” nolikumu. Centrs īstenos valsts politiku cilvēka imūndeficīta vīrusa infekcijas un AIDS epidēmijas ierobežošanas jomā, kā arī izstrādās, ieviesīs un koordinēs ar cilvēka imūndeficīta vīrusa infekcijas un AIDS profilakses epidemioloģiskās uzraudzības, diagnostikas, kā arī ar cilvēka imūndeficīta vīrusu inficēto un ar AIDS slimo personu medicīniskas un psihosociālās aprūpes pasākumus. Centra uzturēšana un darbība tiek finansēta no valsts budžeta līdzekļiem un citiem līdzekļiem valsts programmas ietvaros.

MK akceptēja rīkojumu “Par zemesgabalu nodošanu privatizācijai” un paredz saskaņā ar MK 1997.gada 13.janvāra noteikumiem Nr.26 “Noteikumi par zemes privatizāciju un atsavināšanu LR pilsētās” nodot privatizācijai valsts īpašumā esošos zemesgabalus, uz kuriem atrodas 21 privatizētais un privatizējamais valsts īpašuma objekts.

Ar MK rīkojumu nodibināta bezpeļņas organizācija valsts akciju sabiedrība “Tiesu namu aģentūra”, lai apsaimniekotu Tieslietu ministrijas valdījumā esošo nekustamo īpašumu, paredzot to nodot Tieslietu ministrijas pārziņā. “Tiesu namu aģentūras” dibināšanai pamatkapitāls noteikts 500 000 latu.

Akceptēts rīkojums “Par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu sadali dzīvojamo māju privatizācijai”. Saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” no valsts īpašuma privatizācijas fondā 1997.gadā ieskaitītajiem līdzekļiem 1 256 100 latu apmērā, pamatojoties uz likumu “Par valsts budžetu 1997.gadam”, paredzēts iedalīt 964 367 latus Centrālajai dzīvojamo māju privatizācijas komisijai, tai skaitā pilsētu un pagastu dzīvojamo māju privatizācijas komisiju faktisko izdevumu segšanai — 291 733 latus.

Akceptēti MK noteikumi par Ventspils rajona Ances pagasta un Tārgales pagasta administratīvo robežu grozīšanu, par spēku zaudējušiem atzīti MK 1997.gada 28.janvāra noteikumi Nr.51 “Noteikumi par Ventspils rajona Ances pagasta un Tārgales pagasta administratīvo robežu grozīšanu”.

MK akceptēja Latvijas Republikas valdības un Turcijas Republikas valdības vienošanos par sadarbību militārās apmācības jomā.

Par ieguldījumu latviešu teātra un kino mākslā nolemts apbalvot Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Elzu Radziņu ar naudas prēmiju 1000 latu apmērā.

Valdība konceptuāli akceptēja likumprojektu “Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu”.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!