• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - 19. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.1996., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29319

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceļā uz Baltihjas valstu kopīgo stratēģisko mērķi - drošību, stabilitāti, labklājību

Vēl šajā numurā

27.11.1996., Nr. 203

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — 19.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā burtnīca pie Jums dodas ar valsts normatīvajiem likumdošanas aktiem, kas pieņemti no 15. līdz 24. oktobrim. Saeima šajā laikā pieņēmusi likumus “Par valsts noslēpumu”, “Par valsts un pašvaldības pasūtījumu” un Lauksaimniecības likumu. Četros likumos izdarīti grozījumi: “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību”, “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju”, Kredītiestāžu likumā, kā arī Saeimas Kārtības rullī — attiecībā uz likumprojekta par valsts budžetu izskatīšanu. Ratificēti trīs starptautiskie līgumi: par grozījumiem Igaunijas Republikas, Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas brīvās tirdzniecības nolīgumā, licences līgums starp Latvijas Republiku un ASV un Zviedrijas sabiedrībām par naftas izpēti Baltijas jūrā un Konvencija par robežšķērsojošo ūdensteču un starptautisko ezeru aizsardzību un izmantošanu.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par bezdarbnieka statusu. Tiem ir septiņi pielikumi ar veidlapu paraugiem, kas aizpildāmas, darba meklētājam reģistrējoties Nodarbinātības dienestā un lemjot par viņa atzīšanu vai neatzīšanu par bezdarbnieku. Noteikumos “Vidējās izpelņas aprēķināšana un maternitātes, slimības un apbedīšanas pabalstu piešķiršanas, aprēķināšanas un izmaksas kārtība” dotas formulas, pēc kādām aprēķināmi šie pabalsti. “Alkohola, narkotisko un psihotropo vielu ietekmes pārbaudes kārtība” reglamentē pārbaudes izdarīšanas laiku, ar to saistīto izdevumu samaksu un pārbaudes protokolu aizpildīšanu. “Kārtība, kādā atļauta kaņepju audzēšana” paredz, ka to audzētājiem jāreģistrējas rajona lauksaimniecības departamentā. Izdoti jauni noteikumi par kārtību, kādā lauksaimniecības produkcijas ražotājiem atmaksājams akcīzes nodoklis, un par kārtību, kādā reģistrējamas no Krievijas Federācijas bruņotajiem spēkiem atvaļinātās militārpersonas. Ministru kabinets pieņēmis grozījumus vairākos agrāk izdotajos normatīvajos aktos: par speciālo budžetu, par kārtību, kādā tiek apmaksāta personu uzturēšanās sociālās aprūpes iestādēs, par starptautiskā tūrisma darbību licencēšanu, par viesnīcu un viesu māju licencēšanu un sertifikāciju, kā arī Naturalizācijas pārvaldes nolikumā un Katastrofu medicīnas centra nolikumā. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!