• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums nāk 18. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.1996., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29231

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ārlietu ministra Vjetnamas, Korejas, Indonēzijas vizīti

Vēl šajā numurā

06.11.1996., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums nāk 18.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo likumdošanas aktu burtnīca pie Jums dodas ar 3. un 10. oktobrī Saeimā pieņemtajiem likumiem. Starp tiem ir likums, ar kuru apstiprināts Igaunijas Republikas, Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas līgums par brīvo tirdzniecību ar lauksaimniecības precēm. Grozījumi Civilprocesa kodeksā attiecas uz civillietu izskatīšanu, pieteikuma izskatīšanu, uz lietām par uzņēmumu maksātnespēju, nekustamā īpašuma labprātīgu pārdošanu izsolē tiesas ceļā, piedziņas vēršanu uz uzņēmuma, iestādes un organizācijas mantu, ir grozīts Nolikums par šķīrējtiesu. Arī pārējie Saeimas dokumenti, ir grozījumi agrāk pieņemtos normatīvajos aktos: Muitas kodeksā, Radio un televīzijas likumā, kā arī likumos “Par invalīdu medicīnisko un sociālo aizsardzību”, “Par pašvaldību uzņēmumu”, “Par paju sabiedrībām”, “Par līgumsabiedrībām” u.c.

Ministru kabineta dokumenti datēti no 24.septembra līdz 15.oktobrim. Pieņemti jauni noteikumi par kārtību, kādā organizācijām un budžeta iestādēm tiek piešķirtas atļaujas saņemt ziedojumus, par kuriem ziedotājam ir ienākuma nodokļa atvieglojumi. Noteikumi par valsts investīciju programmas sagatavošanas, finansēšanas un realizācijas kārtību reglamentē šīs programmas funkcionēšanu un kontroli. Pieņemti arī noteikumi par strēlnieku vieglo vītņstobra šaujamieroču vienoto uzskaiti un izšauto ložu un čaulu kontrolkolekciju. Grozījumi izdarīti vairāku institūciju darbības nolikumos, noteikumos par humānās palīdzības kravu saturu, kā arī noteikumos par valsts nodevu iekasēšanu par uzņēmējdarbības reģistrāciju, par civilstāvokļa aktu reģistrēšanu, grozīšanu un papildināšanu, par informācijas saņemšanu no Iedzīvotāju reģistra, par muitas iestāžu pakalpojumiem u.c. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!