• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Stokholmas apgabala padomes delegācijas vizīti Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.1996., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29215

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pa saujai Indijas saules un domu

Vēl šajā numurā

24.10.1996., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Stokholmas apgabala

padomes delegācijas vizīti Rīgā

Vakar, 23.oktobrī, Rīgā ieradās Stokholmas apgabala padomes delegācija, kas Latvijā uzturēsies līdz 25.oktobrim.

Delegācijas sastāvā ir Stokholmas apgabala padomes priekšsēdētāja Kristīna Tālberga, Reģionālās attīstības departamenta direktors Jans Linzijs, Stokholmas Aprūpes departamenta direktors Stūre Šolunds, Kultūras un izglītības departamenta direktors Mats Tornkvists, vairāku partiju pārstāvji un dažādu projektu vadītāji. Šī darba vizīte notiek pēc Zviedrijas puses ierosmes.

Jau vakar, tūlīt pēc ielidošanas Rīgā, Stokholmas apgabala delegācija sāka iepazīties ar Rīgas rajona pašvaldību darbu un apmeklēja Ropažu pagastu.

Šodien paredzēta zviedru delegācijas vadītājas Kristīnas Tālbergas tikšanās ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Anatoliju Gorbunovu, kuras laikā tiks pārrunātas abu pušu sadarbības iespējas vairāku konkrētu projektu realizēšanā. Pēc tam plānota tikšanās arī ar Rīgas domniekiem, kā arī darbs grupās, kas apmeklēs Arhitektūras pārvaldi, Veselības pārvaldi, Sociālās palīdzības koordinācijas centru, Skolu valdi un iepazīsies ar Rīgas Domes darbu.

Savukārt rīt Stokholmas apgabala padomes delegācija apmeklēs Rīgas rajona padomi, apmainīsies ar pieredzi un risinās jautājumu par plašākas sadarbības izvēršanu starp abām pašvaldībām.

Piektdien delegācija atgriezīsies Stokholmā.

"LV" informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!