• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.1996., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēlreiz par Latvijas okupācijas faktu

Vēl šajā numurā

17.09.1996., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta ziņas

Ārlietu un drošības komitejā

Ārlietu un drošības komiteja vakar, 16. septembrī, akceptēja un nosūtīja izskatīšanai valdības sēdē rīkojuma projektu “Par Saeimas lēmuma projektu “Par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienības nosūtīšanu Latvijas Republikas un Zviedrijas Karalistes kopīgās militārās vienības sastāvā līdzdalībai NATO vadītajās starptautiskajās miera nodrošināšanas operācijās bijušās Dienvidslāvijas teritorijā””.

Komiteja akceptēja likumprojektu par Latvijas pievienošanos ANO izglītības, zinātnes un kultūras jautājumu komisijas ģenerālās konferences 1972. gada konvencijai par pasaules kultūras un dabas mantojuma aizsardzību.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas un Eiropas Savienības Kopienas nolīgumu par attiecībām zivsaimniecībā”.

Ekonomikas un finansu komitejā

Ekonomikas un finansu komiteja vakar, 16. septembrī, akceptēja grozījumu projektu 1995. gada 7. novembra noteikumos Nr. 337 “Par dzīvojamo māju privatizācijas objektu vērtības noteikšanu”. Izstrādātie grozījumi nodrošinās pirmpirkuma tiesības neapdzīvojamo telpu nomniekiem, privatizējot nomātās neapdzīvojamās telpas. Grozījumi paredz pamatotas neapdzīvojamo telpu vērtības noteikšanu, kā arī neapdzīvojamās telpas un mākslinieku darbnīcas nomniekam atlīdzināmo izdevumu par šo objektu uzturēšanu un uzlabošanu apmēru noteikšanu.

Akceptēts noteikumu projekts “Par kārtību, kādā par 1996. gadu no valsts pamatbudžeta izdarāmi sociālā nodokļa maksājumi par personām, kuras nodarbinātas lauksaimniecībā un veic pašu ražotās lauksaimniecības produkcijas pārstrādi”.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu MK noteikumos “Par operatīvajiem transportlīdzekļiem”. Grozījumi ļaus Civilās aviācijas administrācijai un Aviācijas meklēšanas un glābšanas koordinācijas centram izmantot speciālu meklēšanas glābšanas pasākumiem aprīkotu automašīnu ar bākuguni un skaņu iekārtām.

Komiteja akceptēja un steidzamā kārtībā nosūtīja izskatīšanai šodienas valdības sēdē rīkojuma projektu “Par pašvaldību finansu izlīdzināšanas fondu”. Rīkojums nosaka, ka pašvaldību finansu vajadzībām izveidotā Pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda turētāja ir Valsts kase.

Valsts un sociālo lietu komitejā

Valsts un sociālo lietu komiteja vakar, 16. septembrī, akceptēja grozījumu projektu Valsts darba inspekcijas nolikumā.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrību “Valsts zāļu aģentūra””. Paredzēts, reorganizējot Labklājības ministrijas pakļautībā esošo Farmakoloģijas un farmakopejas komiteju un Zāļu kvalitātes kontroles un sertifikācijas laboratoriju, uz to bāzes izveidot Valsts zāļu aģentūru. Par aģentūras padomes priekšsēdētāju paredzēts iecelt veselības valsts ministru Juri Viņķeli.

Akceptēts noteikumu projekts “Prekursoru operatoru reģistrēšanas un licencēšanas kārtība”.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!