• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētājas - Latvijas volejbola veterāni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.1996., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28706

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.04.1996., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Saeimas priekšsēdētājas — Latvijas volejbola veterāni

info1_1.JPG (28927 bytes) info1_2.JPG (27345 bytes)
Vakar, 10. aprīlī, Saeimas priekšsēdētāja Ilga Kreituse tikās ar Latvijas volejbola veterānu vienību. Sarunā piedalījās arī Saeimas sekretārs Imants Daudišs un Saeimas sekretāra biedre Janīna Kušnere.

Šodien, 11. aprīlī, Latvijas volejbola veterāni dosies uz Bermudu salām, kur no 15. līdz 19. aprīlim piedalīsies pirmajā oficiālajā pasaules čempionātā veterāniem. Uz tikšanos bija ieradušies Jāzeps Rimeicāns, Atis Sausnītis, Kārlis Greiškalns, Andris Siliņš, Aivars Šveics, Juris Dauburs, Jānis Kalers, Arvis Trukšāns, Andris Strūja, Aldonis Lips, Ēriks Krūmiņš un Laimonis Rozītis. Saeimas priekšsēdētāja novēlēja Latvijas volejbola komandai ne tikai piedalīties, bet arī izcīnīt uzvaras un gūt sportiskus panākumus. Viņa uzsvēra, ka līdzdalība šādos plašos starptautiskos pasākumos ir ļoti nozīmīga Latvijas prestižam.

Iepazīstinot ar vienības sastāvu, komandas kapteini Jāzeps Rimeicāns norādīja, ka tajā ir sapulcināti visi labākie attiecīgā vecuma Latvijas volejbolisti no Rīgas, Valmieras, Talsiem un Jelgavas rajona Ozolniekiem. I.Kreituse atzina, ka sabiedrībā bieži vien nav pieteikami pozitīva attieksme pret fizkultūru un sportu. Tāpēc sporta veterānu pieredze un pasākumi būtu plaši jāpopularizē. Klātesošie bija vienisprātis, ka aktīvāks dzīvesveids būtu vēlams visu paaudžu pārstāvjiem, sevišķi jauniešiem.

Savukārt I.Daudišs norādīja, ka ļoti vērtīga ir veterānu sacensību rīkošana, sadalot dalībniekus vecuma grupās, jo tas ļauj sporta entuziastiem nodarboties ar iemīļoto sporta veidu arī pēc tam, kad tas vairs nav iespējams profesionālā līmenī. Sarunas noslēgumā volejbola veterāni izteica gandarījumu par iespēju pirms aizbraukšanas tikties ar Saeimas priekšsēdētāju un Prezidija locekļiem, jo tas ir būtiski gan no emocionālā, gan no cilvēciskā viedokļa.

Juris Zalāns,
Saeimas preses dienests

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!