• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
20.marta ārkārtas sēde. Kopsavilkums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.03.1996., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28581

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

20.marta ārkārtas sēde. Stenogramma

Vēl šajā numurā

22.03.1996., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

20.marta ārkārtas sēde
Kopsavilkums

Atbildes uz deputātu jautājumiem:

— Saeima saņēma finansu ministra A.Kreitusa atbildi uz Saeimas deputātu A.Bartaševiča, M.Lujāna, J.Mauliņa, K.Čerāna un E.Zelgalvja jautājumiem par plānoto akcīzes nodokļa paaugstinājumu naftas produktiem. (dok.nr.517; nr.517a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu J.Urbanoviča, A.Bartaševiča, A.Tuča, L.Staša, V.Dozorceva un J.Jurkāna jautājumu par nepilsoņu apliecību izsniegšanu. (dok.nr.526; nr.526a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu O.Kostandas, J.Mauliņa, K.Čerāna, A.Saulīša, I.Liepas, A.Rubina, J.Kazāka, J.Stroda un O.Grinberga jautājumiem par rentabli un labi strādājošu aptieku (v/u — “Tērbatas aptieka”, “Pāvila aptieka”, “Kamēlijas aptieka”, “Aptieka “Centrs””, “Homeopātiskā aptieka”) privatizāciju. (dok.nr.527; r.527a)

— Saeima saņēma kultūras ministra O.Spārīša atbildi uz Saeimas deputātu G.Gannusas, O.Dunkera, O.Kostandas, M.Rudzīša, A.Saulīša un J.Mauliņa jau-tājumiem par latviešu kinomākslas pastāvēšanas iespējām. (dok.nr.528; nr.528a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un ekonomikas ministra G.Krasta atbildi uz Saeimas deputātu K.Čerāna, G.Gannusas, J.Stroda, O.Kostandas, A.Saulīša, J.Mauliņa, A.Rubina, J.Kazāka, I.Liepas un E.Zelgalvja jautājumiem par valsts akciju sabiedrību “Latvijas gāze”, “Latvenergo” un “Ventspils nafta” nodošanu privatizācijai. (dok.nr.529; nr.529a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz Saeimas deputātu A.Bartaševiča, M.Lujāna, J.Urbanoviča, A.Saulīša un G.Gannusas jautājumiem par iespēju iepazīties ar Ministru kabineta un AMOCO līguma tekstu par naftas iegulu izpēti un ieguvi Latvijas teritorijā. (dok.nr.533; nr.533a)

— Saeima saņēma finansu ministra A.Kreitusa atbildi uz Saeimas deputātu J.Bunkša, J.Lagzdiņa, Dz.Ābiķa, A.Rugātes, N.Pēterkopa, J.Rubuļa un A.Golubova jautājumu par 1995.gada dotāciju apropriāciju daļu lielumu pašvaldībām. (dok.nr.534; nr.534a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu O.Kostandas, J.Mauliņa, A.Saulīša, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, A.Rubina, I.Liepas, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumiem par uzņēmumu padomju veidošanu un darbību. (dok.nr.535; nr.535a)

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes un finansu ministra A.Kreitusa atbildi uz Saeimas deputātu J.Mauliņa, O.Kostandas, K.Čerāna, A.Saulīša, J.Stroda, J.Kazāka, G.Gannusas, I.Liepas, E.Zelgalvja un M.Rudzīša jautājumiem par Latvijas Investīciju banku. (dok.nr.536; nr.536a)

– Saeima saņēma privatizācijas valsts ministra Ē.Kažas atbildi uz deputātu L.Ozoliņa, J.Priedkalna, G.Grīnblata, A.Pētersona un V.Baloža jautājumiem par aptieku privatizācijas apturēšanu izsolēs. (dok.nr.544; nr.544a)

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!