• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidentes tikšanos ar Latvijas militārajiem atašejiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.2001., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente: - tiekoties ar čellistu Mstislavu Rostropoviču - tiekoties ar ASV politiķi Ronaldu Asmusu - suminot Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Alfonu Kalnu - tiekoties ar Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisiju

Vēl šajā numurā

08.08.2001., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidentes tikšanos ar Latvijas militārajiem atašejiem

ATAS.JPG (43910 BYTES) Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga 3. augustā Rīgas pilī tikās ar Latvijas militārajiem atašejiem ārvalstīs, kā arī ar admirāli Gaidi Zeibotu.

Prezidente pauda atzinību par atašeju veikto darbu, uzsverot tā nozīmību Latvijai šobrīd vēsturiskajā laikaposmā, kad tā tuvojas prioritāro mērķu īstenošanai — dalībai NATO un ES, kas noteiks arī Latvijas labklājības izaugsmi.V.Vīķe–Freiberga un militārie atašeji pārsprieda Latvijas Dalības rīcības plāna izpildes gaitu, kā arī dažādu valstu atbalstu Latvijai integrācijā NATO.

Prezidente pauda gandarījumu par to, ka arvien lielāks skaits studentu no Latvijas apgūst militāro izglītību ārvalstu augstākajās mācību iestādēs, nodrošinot Latvijai jaunus kvalitatīvus speciālistus aizsardzības jomā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!