• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 21. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2001., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par deklarācijām elektroniski

Vēl šajā numurā

03.08.2001., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 21. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 20. jūnijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti no 28. jūnija līdz 6. jūlijam, un diviem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 19. jūnijā. Grozījumi Kriminālprocesa kodeksā un Krimināllikumā attiecas uz apcietinājuma un brīvības atņemšanas laiku nepilngadīgām personām. Grozījumi izdarīti vairākos Civilprocesa likuma pantos. Grozījumi likumos "Par izlozēm un azartspēlēm" un "Par izložu un azartspēļu nodevu un nodokli" stāsies spēkā ar 2002. gada 1. janvāri, un tie attiecas uz ienākumu sadalījumu — pašvaldību budžetā un speciālajā budžetā. Likums "Par reglamentētajām profesijām un profesionālās kvalifikācijas atzīšanu" pieņemts, lai aizsargātu atsevišķas sabiedriski nozīmīgas profesijas pret nekvalificētu personu iesaistīšanu tajās un dotu iespēju Latvijā iegūto kvalifikāciju atzīt ārzemēs. Likums attiecas uz profesijām arhitektūras, būvniecības un transporta jomā, kā arī veselības aprūpē un veterinārmedicīnā u.c. Jaunais Darba aizsardzības likums stāsies spēkā ar 2002. gada 1. janvāri.

Saskaņā ar Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likumu Ministru kabinets izdevis noteikumus par rūpniecisko avāriju riska novērtēšanas kārtību un riska samazināšanas pasākumiem. Noteikumiem ir trīs pielikumi. Grozījumi izdarīti "Noteikumos par profesionālo un amata pienākumu veikšanai nepieciešamo valsts valodas zināšanu apjomu un valodas prasmes pārbaudes kārtību". Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!