• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sekmīgām tieslietu studijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.1995., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27887

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 21. decembrī, Latvijas Republikas 6. Saeima izteikusi uzticību jaunajam Ministru prezidentam Andrim Šķēlem un viņa sastādītajam kabinetam

Vēl šajā numurā

22.12.1995., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sekmīgām tieslietu studijām

Ar šādu vadmotīvu savā pārdzīvojuma brīdī vakar Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē satikās fakultātes, studentu un "Latvijas Vēstneša" pārstāvji. Brīdis bija neparasts kā vieniem, tā otriem, tā trešiem. Jo trim centīgākajiem un sekmīgākajiem jaunajiem tieslietu ceļa gājējiem tika pasniegtas "Latvijas Vēstneša" stipendijas.

Noslēgtais fakultātes un redakcijas Džentlmeņu līgums paredz: lai stimulētu topošo juristu aktīvus izglītības centienus un interesi par praktiskajiem tieslietu jautājumiem, kā arī ņemot vērā studentu mācību sekmes un padziļināto ieinteresētību specialitātē, "Latvijas Vēstnesis" Juridiskajai fakultātei piešķir trīs vienreizējas stipendijas.

Un tā — šajā sirsnīgajā Ziemassvētku laikā par pirmajiem "Latvijas Vēstneša" stipendiātiem kļuva: Juridiskās fakultātes 4. kursa L-1 grupas studente Daiga Lagzdiņa , 3. kursa L-1 grupas students Ģirts Bērziņš , 2. kursa L-3 grupas students Dmitrijs Skačkovs.

Jaunos censoņus viņu tālākajās jurisprudences interesēs ar uzmundrinošiem vārdiem, ziediem un šampanieša kausu sveica fakultātes dekāns akadēmiķis Dr. habil.prof. Jānis Vēbers (attēlā), citi fakultātes pārstāvji, "Latvijas Vēstneša" ļaudis. Salūtem plūrimam! (Daudz sveicienu!)

"LV" informācija

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!