• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunais Japānas vēstnieks - Latvijas Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.1995., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27055

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai sakārtotu valsts datu tīklu

Vēl šajā numurā

06.04.1995., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunais Japānas vēstnieks — Latvijas Saeimā

Vakar, 5.aprīlī, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andrejs Krastiņš tikās ar Japānas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Kagečiku Matano.

Tikšanās laikā A.Krastiņš stāstīja par aktualitātēm Saeimas darbā, īpaši akcentējot, ka šajā nedēļā deputāti izskatīs Latvijas Republikas ārpolitikas koncepciju. A.Krastiņš uzsvēra, ka viņš kā opozīcijas pārstāvis neredz lielas atšķirības ārpolitikas nostādnēs starp Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem, ja nu vienīgi taktikā.

K.Matano savukārt informēja par norisēm Japānas parlamentā, valdībā un arī par ekonomikas tālākās attīstības prioritātēm.

Tikšanās laikā A.Krastiņš un K.Matano apsprieda Latvijas un Japānas parlamentu iespējamo sadarbību. Viens no konkrētiem sadarbības veidiem pēc A.Krastiņa domām varētu būt atbalsta grupu veidošana abu valstu parlamentos. Vēstnieks atbalstīja šo domu un teica, ka runās ar deputātiem, kuri jau ir viesojušies Latvijā, par Latvijas atbalsta grupas izveidošanu Japānas parlamentā.

A.Krastiņš arī jautāja par iespējām ieviest bezvīzu režīmu starp abām valstīm. K.Matano atbildēja, ka pirmais solis šī jautājuma risināšanā būtu radīt iespēju, lai Latvijas pilsoņi varētu saņemt ātrāk vīzas. Ģirts Pūle,

Saeimas ziņu dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!