• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas frakciju Vienošanās protokols. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.1995., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26672

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - Japānas imperatoram

Vēl šajā numurā

19.01.1995., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas frakciju Vienošanās protokols

Vakar vakarā, 18.janvārī, starp četrām Republikas Saeimas frakcijām, kuras ir izteikušas gatavību balsot par likumprojektu "Par bijušās PSRS pilsoņu, kuriem nav Latvijas Republikas vai citas valsts pilsonības, statusu", ir parakstīts Vienošanās protokols.

Sarunu gaitā Latvijas ceļa, Tautsaimnieku politiskās apvienības, Tautas saskaņas partijas un Demokrātiskās partijas frakcijas vadītāji ir panākuši vienošanos, ka starp šī likumprojekta izskatīšanu 2. un 3.lasījumā ir jāizveido darba grupa, kas sagatavotu papildinājumus likumprojekta trešajam lasījumam, īpašu uzmanību veltot likumprojekta 2.panta precizēšanai un tā saskaņošanai ar Konstitucionālo likumu "Cilvēka un pilsoņa tiesības un pienākumi". Ir jānosaka tie likumi un likumprojekti, kas pēc šī likumprojekta pieņemšanas tādā vai citādā veidā skars nepilsoņu ekonomiskās un sociālās tiesības. Pārejas noteikumos jānorāda, kad un kādā veidā tie realizējami.

"Būtiski ir tas, ka mēs neuzskatām, ka tā ir tikai šo četru frakciju darba grupa, un noteikti aicinām visas Saeimas frakcijas, arī tās, kas rīt nebalsos par likumprojektu "Par bijušās PSRS pilsoņu, kuriem nav Latvijas Republikas vai citas valsts pilsonības, statusu", piedalīties darba grupā, jo jautājumu spektrs, kas var tikt pacelts starp 2. un 3.lasījumu šī likuma sakarā, var būt ļoti plašs", Saeimas Ziņu dienestu informēja Latvijas ceļa frakcijas priekšsēdētājs Andrejs Panteļējevs.

I.Pomere, Saeimas Ziņu dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!