• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 17. jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2001., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 17. jūlija sēdē

Vēl šajā numurā

20.07.2001., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 17. jūlija sēdē

Akceptēti "Grozījumi Ministru kabineta 2000.gada 13.jūnija noteikumos Nr.194 "Finansu ministrijas nolikums"" .

Akceptēti noteikumi "Kārtība, kādā sastādāms administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu, noformējams paziņojums un nosūtāma informācija par uzlikto naudas sodu, kā arī iekasējams naudas sods" .

Akceptēts rīkojums "Par Protokolu Eiropas līgumam par asociācijas izveidošanu starp Eiropas Kopienām un to Dalībvalstīm, no vienas puses, un Latvijas Republiku, no otras puses, par atbilstības novērtēšanu un rūpniecisko preču atzīšanu" .

Akceptēta Latvijas ilgtermiņa ekonomiskā stratēģija .

Akceptēts likumprojekts "Par Eiropas Sociālo hartu" .

Akceptēts rīkojums "Par Valsts komisijas speciālajā budžetā ieskaitīto Skrundas radiolokācijas stacijas pagaidu lietošanā nodotās zemes nomas maksas līdzekļu izlietojuma noteikšanai likvidāciju" .

Akceptēts rīkojums "Par Ministru kabineta 1996.gada 21.maija noteikumu Nr.176 "Valsts komisijas speciālajā budžetā ieskaitīto Skrundas radiolokācijas stacijas pagaidu lietošanā nodotās zemes nomas maksas līdzekļu izlietojuma noteikšanai nolikums" atzīšanu par spēku zaudējušiem" .

Akceptēts rīkojums "Par Ministru kabineta 1996.gada 16.janvāra noteikumu Nr.23 "Skrundas radiolokācijas stacijas pagaidu lietošanā nodotās zemes nomas maksas līdzekļu izlietojuma kārtība" atzīšanu par spēku zaudējušiem" .

Akceptēts rīkojums "Par Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas valsts robežas redemarkācijas dokumentu apstiprināšanu" .

Akceptēts rīkojums "Par valsts nekustamās mantas pārdošanu Rīgā" .

Akceptēts rīkojums "Par valsts nekustamās mantas Liepājā, Skrundas ielā 20b, pārdošanu" .

Akceptēts rīkojums "Grozījumi Ministru kabineta 2000.gada 28.jūnija rīkojumā Nr.311 "Par nekustamo īpašumu Liepājā, Graudu ielā 43a, un Liepājā, Skrundas ielā 20b, saglabāšanu valsts īpašumā"" .

Akceptēts rīkojums "Par valsts nekustamās mantas nodošanu Inčukalna pagasta pašvaldības īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par ēku Jūrmalā, Jaunā ielā 64, maiņu pret zemesgabalu Jūrmalā, Jaunā ielā 64a" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabala Jūrmalā, Vikingu ielā 6, saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēti trīs rīkojumi "Par uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā" .

Akceptēts likumprojekts "Grozījums Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabala Ludzas rajona Malnavas pagastā saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabala Krāslavas rajona Kaplavas pagastā saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabalu Krāslavas rajona Piedrujas pagastā saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabala Ludzas rajona Zilupē saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabala Balvu rajona Viļakā saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par zemesgabalu Balvu rajona Šķilbēnu pagastā saglabāšanu valsts īpašumā" .

Akceptēts rīkojums "Par pastāvīgās uzturēšanās atļaujas piešķiršanu Aleksejam Olefirenko" .

Akceptēti noteikumi "Latvijas augu šķirņu katalogs" .

Akceptēti noteikumi "Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 7.oktobra noteikumos Nr.348 "Atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanas noteikumi"" .

Akceptēti noteikumi "Grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 16.februāra noteikumos Nr.48 "Noteikumi par valsts nodevu par speciālas atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem" .

Akceptēts rīkojums "Par finansu memorandu par Latvijas Republikas valdības un Eiropas Komisijas vienošanos par pirmsiestāšanās strukturālās politikas instrumenta (ISPA) palīdzības piešķiršanu pasākumam "Cieto sadzīves atkritumu apsaimniekošana Ventspils reģionā", Latvija" .

Akceptēti "Noteikumi par atkritumu sadedzināšanai un atkritumu sadedzināšanas iekārtu darbībai izvirzāmajām prasībām" .

Akceptēti noteikumi "Par A kategorijas piesārņojošas darbības un B kategorijas piesārņojošas darbības atkritumu sadedzināšanas iekārtām pieteikšanu, attiecīgas atļaujas izsniegšanu, pārskatīšanas kārtību un labāko pieejamo tehnisko paņēmienu lietošanu" .

Pieņemta zināšanai Finansu ministrijas (Valsts ieņēmumu dienesta) iesniegtā informācija par naftas produktu (degvielas) daudzuma kontroles un uzskaites sistēmas funkcionēšanu Eiropas Savienības valstīs un to, ka Eiropas Savienības direktīvas neparedz obligātu prasību ieviest elektronisku uzskaites sistēmu. Pieņemta zināšanai finansu ministra Gundara Bērziņa sniegtā informācija, ka naftas produktu (degvielas) daudzuma kontroles un uzskaites elektroniskās sistēmas neieviešana neietekmēs akcīzes nodokļa naftas produktiem iekasēšanu.

Pieņemts zināšanai sniegtais ziņojums "Par pasažieru pārvadājumu ar autobusiem finansējumu" .

Izglītības un zinātnes ministrijas iesniegto izglītības sistēmas reformu plānu izmaksu efektivitātes paaugstināšanai nolemts neakceptēt. Izglītības un zinātnes ministrijai kopīgi ar Kultūras ministriju, Zemkopības ministriju un Labklājības ministriju uzdots turpināt precizēt projektu un iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē saskaņotu jautājumu.

Izglītības un zinātnes ministrijas iesniegto valsts programmas sociālo pedagogu un sociālo darbinieku sagatavošanai projektu nolemts neakceptēt. Izglītības un zinātnes ministrijai kopīgi ar Labklājības ministriju uzdots mēneša laikā precizēt projektu saskaņā ar Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteikto un iesniegt Ministru kabinetā.

Akceptēts rīkojums "Par valsts īpašuma objektu privatizācijā gūto ienākumu izlietošanu 2001.gadā"

Pieņemta zināšanai sniegtā informācija "Par Valsts investīciju programmas projektu 2002.—2006.gadam" .

Pieņemta zināšanai Ministru prezidenta Andra Bērziņa sniegtā informācija par ministriju iesniegtajiem konceptuālajiem pieteikumiem par Latvijas Republikas Satversmes 81.panta piemērošanu

Pieņemta zināšanai sniegtā informācija "Dzelzceļa pasažieru pārvadājumu dotēšanas koncepcija" .

Pieņemts zināšanai Satiksmes ministrijas iesniegtais konceptuālais ziņojums "Par līdzvērtīgas autoceļu lietošanas maksas nodrošināšanu visiem transportlīdzekļiem neatkarīgi no izmantojamās degvielas veida" .

Pieņemta zināšanai iesniegtā informācija "Par ministriju un citu centrālo valsts iestāžu plānotajām un faktiski veiktajām kapitālajām iegādēm un kapitālajiem remontiem 2001.gada 1.ceturksnī" .

Pieņemta zināšanai finansu ministra G.Bērziņa sniegtā informācija "Par Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas konvencijas par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu nepiemērošanu Igaunijas juridiskajām personām" .

Pieņemta zināšanai finansu ministra G.Bērziņa sniegtā informācija "Par subordinētā kapitāla piesaisti valsts akciju sabiedrībai "Latvijas Hipotēku un zemes banka"" .

Pieņemta zināšanai ekonomikas ministra Aigara Kalvīša iesniegtā informācija par bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Privatizācijas aģentūra" valdes paveikto 2000.gadā .

Pieņemts zināšanai Labklājības ministrijas sagatavotais pārskats par pasākumu programmas demogrāfiskās situācijas uzlabošanai izpildi .

Pieņemts zināšanai Labklājības ministrijas iesniegtais ziņojums "Narkotikas un skolas vecuma jaunieši ".

Pieņemta zināšanai Zemkopības ministrijas iesniegtā informācija par Pasaules tirdzniecības organizācijas daudzpusējo lauksaimniecības sarunu gaitu .

Ministru kabinets izskatīja jautājumu "Priekšlikumi likumprojektam "Mājokļu valsts aģentūras likums"" .

Jautājuma izskatīšanu par valsts akciju sabiedrības "Latvijas Krājbanka" privatizācijas gaitu nolemts atlikt. Ekonomikas ministrijai uzdots izpildīt Ministru kabineta 2001.gada 26.jūnija sēdē nolemto un iesniegt atbilstošu informāciju.

Valdības preses departaments

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!