• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieci Slovēnijas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2001., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.253

Grozījumi Ministru prezidenta 1999.gada 16.decembra rīkojumā Nr.474 "Par darba grupu līguma projekta par Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas ekonomisko sadarbību Baltijas jūras ekonomiskajā zonā un kontinentālajā šelfā izstrādei"

Vēl šajā numurā

13.07.2001., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieci Slovēnijas Republikā

Trešdien, 11. jūlijā, Ļubļanā Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Elita Kuzma iesniedza akreditācijas vēstuli Slovēnijas Republikas prezidentam Milanam Kučanam.

Iesniedzot akreditācijas vēstuli, vēstniece uzsvēra, ka Latvija bija viena no pirmajām valstīm, kas pirms desmit gadiem atzina Slovēnijas neatkarību.

Šodien Slovēnija un Latvija ir partneres vēsturiskajā Eiropas apvienošanās procesā. Kā mazām un reformās veiksmīgām ES kandidātvalstīm tām cieši jāsadarbojas, arī sniedzot ieguldījumu diskusijā par Eiropas nākotni.

Slovēnijas prezidents apsveica Latviju sakarā ar tās panākumiem sarunās par iestāšanos ES un pauda prieku, ka nākamā gada pavasarī Slovēniju valsts vizītē apmeklēs Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga.

Latvija ir ieinteresēta sadarboties ar Slovēniju aizsardzības jomā, iekšlietās un tieslietās, kā arī veicināt ekonomikas un kultūras sadarbību.

Akreditācijas vizītes ietvaros vēstniece tikās ar Slovēnijas ārlietu ministru Dimitriju Rupelu, kā arī ar Slovēnijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Samuelu Žbogaru, valsts sekretāra vietnieku, Rietumeiropas, Ziemeļeiropas un Viduseiropas departamenta vadītāju Igoru Kersteinu, valsts sekretāra vietnieku Eiropas integrācijas un ekonomisko attiecību jautājumos Mitju Drobniču, valsts sekretāra vietnieku NATO jautājumos Mirko Cigleru.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!