• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs - sanāksmē Tallinā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2001., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25903

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Portugāles vēstnieka vizīti

Vēl šajā numurā

02.07.2001., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs:

— sanāksmē Tallinā

1. un 2. jūlijā ārlietu ministrs Indulis Bērziņš kopā ar pārējiem NATO kandidātvalstu ārlietu ministriem Tallinā piedalās Latvijas un Igaunijas kopīgi organizētā darba sanāksmē, kuru arī kopīgi vada Igaunijas un Latvijas ārlietu ministri.

Deviņu NATO kandidātvalstu, kā arī Horvātijas ārlietu ministri tiekas Tallinā, lai pārrunātu aktualitātes un gada laikā pēc tikšanās Viļņā paveikto. Sanāksmē ministri apspriež aizsāktās NATO paplašināšanas debates ASV un Eiropā, ASV prezidenta vizīti Eiropā, kā arī situāciju Balkānos. Tiek pārrunāts pašu kandidātvalstu praktiskais veikums, pildot Rīcības plānu dalībai NATO un nodrošinot savu sagatavotību NATO dalībvalsts statusam, kā arī apspriestas tālākās kandidātvalstu sadarbības iespējas un plāni ceļā uz NATO sanāksmi Prāgā 2002. gada novembrī.

Sanāksmes nobeigumā ministri pieņems kopīgu paziņojumu, ar kuru Igaunijas un Latvijas ārlietu ministri iepazīstinās arī NATO ģenerālsekretāru Džordžu Robertsonu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

NATO.JPG (87742 BYTES)
Šodien, 2.jūlijā, Tallinā: Horvātijas ārlietu ministrs Tonino Pikula, Maķedonijas ārlietu ministre Ilinka Mitreva, Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš, Igaunijas ārlietu ministrs Tomass Hendriks Ilvess, Bulgārijas ārlietu ministre Nadežda Mihailova, Slovākijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Jans Figels, Slovēnijas multilaterālo attiecību valsts sekretārs Ignacs Golobs, Rumānijas ārlietu ministrs Mirče Dans Džoana un Albānijas Eiroatlantiskās integrācijas departamenta direktors Arturs Kuko Foto: epa/A.F.I.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!