• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2013. gada 16. maija saistošie noteikumi Nr. 9 "Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2013., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/op/2013/123.18

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

28.06.2013., Nr. 123

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 9

Pieņemts: 16.05.2013.

OP numurs: 2013/123.18

2013/123.18
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.9

Liepājā 2013.gada 16.maijā (prot. Nr.7, 21.§)

Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
 43.panta pirmās daļas 3.punktu un Ministru kabineta
2010.gada 12.maija noteikumiem Nr.440 "Noteikumi
par tirdzniecības veidiem, kas saskaņojami
ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību"

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā" šādus grozījumus:

1. Izteikt 12.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"12.4. vienas ielu tirdzniecības vietas izmērs pasākuma laikā ir 3 m x 3 m."

2. Papildināt 52.punktu pēc vārdiem "Ekskluzīvajā zonā" ar vārdiem "un Vēsturiskā centra zonā".

3. Papildināt 70.punktu ar 70.9.apakšpunktu šādā redakcijā:

"70.9. uzkodas no speciālām iekārtām."

4. Papildināt 72.punktu ar 72.10.apakšpunktu šādā redakcijā:

"72.10. uzkodas no speciālām iekārtām."

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

 

 

Saistošo noteikumu projekta "Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Nepieciešams izdarīt grozījumus atsevišķos Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošo noteikumu Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā" (turpmāk – Saistošie noteikumi) punktos, lai uzlabotu priekšnosacījumus un darbu ielu tirdzniecības atļauju izsniegšanā ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā. 
2. Īss projekta satura izklāsts Saistošajos noteikumos pēc tirdzniecības dalībnieku ieteikumiem veiktas izmaiņas un korekcijas atsevišķos punktos, kas attiecas uz vienas tirdzniecības vietas izmēru ielu tirdzniecībā pasākuma laikā. Papildinātas realizējamo preču grupas Promenādes un Parka zonās, kā arī noteikti kritēriji sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietā Vēsturiskajā zonā ar piesaisti pastāvīgajai sabiedriskās ēdināšanas vietai. 
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu  Saistošie noteikumi nerada izmaiņas pašvaldības budžetā.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā  Tiek definēti konkrēti kritēriji un nosacījumi.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām

Saistošie noteikumi tiks nosūtīti informācijai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un domes mājaslapā www.liepaja.lv.

6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām  Konsultācijas ir notikušas ar atsevišķiem tirdzniecības dalībniekiem.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!