• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Par sociāli atbildīgu uzņēmējdarbības praksi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2012., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248324

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ilgtermiņa pilsētvides plānošanu un attīstību

Vēl šajā numurā

29.05.2012., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs:
Par sociāli atbildīgu uzņēmējdarbības praksi

25.maijā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs Ilgtspējas indeksa 2012.gada noslēguma pasākumā pasniedza specbalvu par ieguldījumu ilgtspējīgas sabiedrības un reģiona attīstībā – “Reģiona SPĒKS”. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) specbalvu “Reģiona SPĒKS” saņēma SIA “Cemex” par ieguldījumu Kurzemes reģiona attīstībā un sociāli atbildīgas uzņēmējdarbības prakses īstenošanu.

Jau vairākus gadus SIA “Cemex” pēc Ilgtspējas indeksa novērtējuma stabili ierindojas labāko darba devēju Kurzemē skaitā. Kopš 2007.gada ar “Cemex” iespēju fonda atbalstu īstenoti jau vairāk nekā 100 projekti, kas vērsti gan uz vides sakopšanu un saglabāšanu, gan infrastruktūras uzlabošanu un vēsturiskā mantojuma saglabāšanu, gan interešu un izglītības programmu pieejamības nodrošināšanu dažādām iedzīvotāju mērķa grupām.

E.Sprūdžs, pasniedzot VARAM specbalvu, uzsvēra: ““Cemex”, īstenojot sociāli atbildīgu uzņēmējdarbības praksi, ir lielisks apliecinājums uzņēmumu nozīmīgajai lomai visa reģiona attīstībā. Tieši šā uzņēmuma realizētās idejas un iniciatīvas ir veidojušas Brocēnu novada un sabiedrības attīstības virzītājspēku, kuru sajūt arī Rīgā un visā Latvijā. Vienlaikus tas ir atkārtots apliecinājums mums visiem, ka tikai kopīgiem spēkiem – valstij, pašvaldībām un uzņēmējiem – mēs VARAM.”

Šogad jau trešo gadu, uzsverot atbildīgas uzņēmējdarbības vides attīstības lomu valsts ilgtspējas veicināšanā, 75 Latvijas uzņēmumi pieteica savu dalību 2012.gada Ilgtspējas indeksam. Balstīts uz starptautiski atzītu metodoloģiju, Ilgtspējas indekss ļauj izvērtēt uzņēmumu darbību piecās jomās – uzņēmuma stratēģija, darba vide, tirgus attiecības, ietekme uz vidi un sabiedrība.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!