• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Par visdārgāko, kas ikvienam cilvēkam pasaulē ir". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2012., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247718

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.05.2012., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Par visdārgāko, kas ikvienam cilvēkam pasaulē ir”

Mātes dienā:

Mamma, māmiņa, māte – tie ir tikai daži vārdi, ar ko apzīmējam visdārgāko, kas ikvienam cilvēkam pasaulē ir, – savu māti. Māte ir visa sākums un dzīvības devēja, sargeņģelis, mīlestības un drošības sajūta. Tās ir jūtas un domas, kas raisās ikvienā no mums, ja pieminam māti un viņas lomu cilvēka dzīvē, arī visas cilvēces likteņos.

Mātes mīlestības spēks dara brīnumus, tas smagos brīžos palīdz patverties, dziedē, iedvesmo un priecē. Ierasti atmiņas par māti ir visgaišākās, mīļākās un svētākās cilvēka dzīvē. Tās neizdziest arī tad, kad paši esam vecāku lomā un audzinām nākamās paaudzes, jo mūsos mātes liktais sirds gaišums tiek nodots tālāk bērniem.

Novēlu, lai Mātes diena ir mīlestības un gaišu mirkļu ietverta ikvienā ģimenē. Lai ikviena sieviete, kurai ir lemts piedzīvot skaisto mātes lomu, šajā dienā saņem patiesu sirds siltumu un cieņas apliecinājumus.

Ikvienu, kas ir piedzīvojis mātes mīlestības spēku, aicinu atcerēties un domās vai darbos pateikties visdārgākajam, kas pasaulē ir, – mīļajai mātei!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!