• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Kosovas Republikas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2012., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iestājoties par intelektuālo un rūpniecisko īpašumu

Vēl šajā numurā

10.05.2012., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Kosovas Republikas vēstnieku

Valsts prezidents Andris Bērziņš darbam Latvijas Republikā 8.maijā akreditēja Kosovas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Lulzimu Peci.

Tikšanās laikā Valsts prezidents pauda prieku, ka jaunā valsts ir nozīmējusi vēstnieku Latvijā, kas ļaus abu valstu attiecības pacelt jaunā kvalitātē. Ņemot vērā labo politisko dialogu, A.Bērziņš uzsvēra nepieciešamību attīstīt sadarbību citās jomās, īpašu vērību piešķirot ekonomisko kontaktu veidošanai un sadarbībai izglītības un kultūras jomā.

Vēstnieks pateicās par Latvijas atbalstu saistībā ar Kosovas Republikas neatkarības atzīšanu 2008.gadā, kā arī sniegto palīdzību valsts demokratizācijas procesā. Valsts prezidents apliecināja Latvijas gatavību arī turpmāk dalīties pieredzē un sniegt atbalstu Kosovai tās integrācijas centienos Rietumu struktūrās.

Kosovas vēstnieks rezidēs Stokholmā.

Lulzims Peci (Lulzim Peci) dzimis 1966.gadā. Ieguvis maģistra grādu starptautiskajās attiecībās. Ilgstoši nodarbojies ar akadēmisko darbu, sarakstījis vairāk nekā 30 publikāciju par starptautisko attiecību jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!