• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.2012., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246409

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Par industriālās politikas izstrādi

Vēl šajā numurā

11.04.2012., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienībā

4.aprīlī Ārlietu ministrijā (ĀM) regulārā dialoga ietvaros notika ārlietu ministra Edgara Rinkēviča un ĀM ekspertu tikšanās ar pašvaldību, sociālo partneru organizāciju, biedrību un nodibinājumu pārstāvjiem. Tikšanās laikā tika pārrunāti jautājumi par Latvijas gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienības (ES) Padomē 2015.gadā, kā arī aktualitātes Latvijas sarunās par ES daudzgadu budžetu 2014.–2020.gadam.

Par gatavošanos Latvijas prezidentūrai ES Padomē informēja Latvijas prezidentūras ES sekretariāta vadītāja Inga Skujiņa.

Sekretariāta vadītāja I.Skujiņa uzsvēra, ka sekretariāts ir sācis darbu un pašlaik tiek veiktas praktiskās darbības, kas saistītas ar tā administratīviem jautājumiem un prioritāro prezidentūras sagatavošanas jautājumu risināšanu. Tikšanās laikā I.Skujiņa aicināja nevalstiskā sektora pārstāvjus aktīvi iesaistīties diskusijās par Latvijas prezidentūras ES Padomē prioritātēm, kas tiks uzsāktas jūnijā.

Starpministriju darba grupas par ES daudzgadu budžetu vadītāja Astra Kurme sniedza jaunāko informāciju attiecībā uz sarunu gaitu par ES daudzgadu budžetu. Tikšanās laikā notika arī diskusija par turpmāko nepieciešamo rīcību, lai nodrošinātu Latvijas interešu aizstāvību, efektīvi un koordinēti līdzdarbojoties valsts pārvaldei un nevalstiskajām organizācijām.

Diskusijā ar klātesošajiem E.Rinkēvičs uzsvēra, ka nevalstiskā sektora iesaiste ir būtiska, gan gatavojoties Latvijas prezidentūrai ES, gan aizstāvot Latvijas intereses sarunās par ES daudzgadu budžetu.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!