• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par meža zinātnes potenciāla izmantošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2012., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245412

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par patēriņa cenām februārī

Vēl šajā numurā

16.03.2012., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par meža zinātnes potenciāla izmantošanu

15.martā zemkopības ministre Laimdota Straujuma darba vizītē apmeklēja Latvijas valsts mežzinātnes institūtu “Silava”, lai iepazītos ar institūta zinātnieku devumu Latvijas meža zinātnes un meža nozares attīstībā, kā arī ar institūta darbības virzieniem, sasniegto un nākotnes iecerēm. “Diskusijas laikā ar meža zinātniekiem bijām vienisprātis, ka nepieciešama ciešāka sadarbība starp meža zinātniskajām institūcijām un zinātniekiem, lai nodrošinātu maksimālu Latvijas meža zinātnes potenciāla izmantošanu,” pēc tikšanās atzina ministre L.Straujuma.

Diskusijas laikā L.Straujuma ar institūta “Silava” zinātniekiem apsprieda iespējas, kā meža zinātnieki varētu dot ieguldījumu Latvijas Lauku attīstības plāna izstrādē nākamajam Eiropas Savienības plānošanas periodam 2014.–2020.gadam, kā arī diskutēja par meža nozares attīstībai nepieciešamo pētījumu programmas izstrādi. Ministre uzsvēra, ka turpmākai sekmīgākai meža nozares attīstībai Latvijas meža zinātnē nepieciešama koordinēta pētījumu programma. Pēc diskusijas L.Straujuma klātienē apskatīja un iepazinās ar institūta “Silava” zinātniskajām laboratorijām un jaunāko pētījumu rezultātiem meža selekcijas un ģenētikas, mežkopības, meža aizsardzības, meža vides un augu fizioloģijas jomā.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!