• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar iekšlietu ministru un valsts sekretāri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.03.2012., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244907

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

06.03.2012., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar iekšlietu ministru un valsts sekretāri

1.martā Valsts prezidents Andris Bērziņš tikās ar iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski un Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni-Godmani, lai pārrunātu aktuālos jautājumus iekšlietu nozarē.

Kā vienu no būtiskākiem jautājumiem R.Kozlovskis uzsvēra iekšlietu sistēmas darbinieku kvalifikācijas un izglītības līmeni, kas jau šobrīd būtiski ietekmē policijas darba kvalitāti un efektivitāti (piemēram, kriminālprocesa ietvaros). Ministrs norādīja, ka iekšlietu sistēmas attīstībai ir nepieciešams ilgtspējīgas attīstības plāns, kas vienlaikus nodrošina gan darbinieku motivācijas paaugstināšanos, gan kvalifikācijas un izglītības līmeņa celšanu, tādā veidā ietekmējot darba kvalitātes, efektivitātes un rezultātu paaugstināšanos.

Valsts prezidents ierosināja Baltijas valstu mācību iestāžu mērogā rast iespēju pieredzes apmaiņai, kas nepieciešama darba pienākumu veikšanai.

Amatpersonas pārrunāja arī iekšlietu sistēmas darbinieku atalgojuma un izdienas pensiju jautājumus. Tāpat amatpersonas pārrunāja iekšlietu sistēmas dienestu – Valsts policijas, Drošības policijas un Valsts robežsardzes – gatavību 16.martam. Tikšanās laikā ministrs norādīja, ka “situācija šogad valodas referenduma dēļ varētu būt saspīlētāka nekā citus gadus, par to liecina gan vairāku organizāciju pieteiktie pasākumi Rīgas domē 16.martā, gan informācija, kas ir Drošības policijas rīcībā”.

Tikšanās laikā ministrs informēja par pasākumiem, kurus iekšlietu sistēmas dienesti veiks pirms 16.marta, piemēram, pastiprinātas kontroles ieviešana uz valsts robežas. Drošības dienesti arī sekos, lai konfrontējošie pasākumi 16.martā nenotiktu vienlaikus un vienuviet.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!