• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2012. gada 21. februāra noteikumi Nr. 123 "Grozījumi Ministru kabineta 2011.gada 30.augusta noteikumos Nr.670 "Noteikumi par izpildu darbību veikšanai nepieciešamo izdevumu apmēru un to maksāšanas kārtību"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2012., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244503-grozijumi-ministru-kabineta-2011-gada-30-augusta-noteikumos-nr-670-noteikumi-par-izpildu-darbibu-veiksanai-nepieciesamo-izdevum...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.124

Grozījumi Ministru kabineta 2000.gada 26.septembra noteikumos Nr.330 "Vakcinācijas noteikumi"

Vēl šajā numurā

24.02.2012., Nr. 32

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 123

Pieņemts: 21.02.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.123

Rīgā 2012.gada 21.februārī (prot. Nr.10 23.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2011.gada 30.augusta noteikumos Nr.670 "Noteikumi par izpildu darbību veikšanai nepieciešamo izdevumu apmēru un to maksāšanas kārtību"

Izdoti saskaņā ar Civilprocesa likuma
567.panta ceturto daļu un 620.10 panta otro daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2011.gada 30.augusta noteikumos Nr.670 "Noteikumi par izpildu darbību veikšanai nepieciešamo izdevumu apmēru un to maksāšanas kārtību" (Latvijas Vēstnesis, 2011, 137.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt norādi, uz kāda likuma pamata noteikumi izdoti, šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar Civilprocesa likuma 567.panta ceturto daļu un 620.10 panta otro daļu".

2. Izteikt 1.punktu šādā redakcijā:

"1. Noteikumi nosaka izpildu darbību veikšanai nepieciešamo izdevumu apmēru un to maksāšanas kārtību, kā arī ar nolēmuma izpildes nodrošināšanu saistīto izdevumu apmēru un maksāšanas kārtību lietās par bērna nogādāšanu atpakaļ uz valsti, kurā ir viņa dzīvesvieta."

3. Papildināt II nodaļu ar 6.punktu šādā redakcijā:

"6.1 Lietās par bērna nogādāšanu atpakaļ uz valsti, kurā ir viņa dzīvesvieta, ja piedzinējs nolēmuma izpildē nepiedalās, papildus šajā nodaļā minētajam ar nolēmuma izpildes nodrošināšanu saistītos izdevumus sedz šādā apmērā:

6.1. par izdevumiem, kas saistīti ar bērna uzturēšanos krīzes centrā vai citos drošos apstākļos, – atbilstoši pakalpojuma sniedzēja izcenojumam;

6.2. par ceļa izdevumiem, kas saistīti ar bērna nogādāšanu atpakaļ uz valsti, kurā ir viņa dzīvesvieta, tai skaitā, ja nepieciešams, par ceļa izdevumiem turp un atpakaļ bāriņtiesas pārstāvim (neatkarīgi no izmantojamā transportlīdzekļa veida) – atbilstoši pakalpojuma sniedzēja izcenojumam, bet nepārsniedzot maksu, kāda izvēlētajam transportlīdzeklim noteikta par biļeti ekonomiskajā klasē. Šajā apakšpunktā noteikto ierobežojumu attiecībā uz maksas apmēru var neievērot, ja tas konkrētajā izpildu lietā būtiski kavētu nolēmuma izpildes nodrošināšanu vai varētu radīt kaitējumu bērna interešu aizsardzībai;

6.3. par tulka pakalpojumiem – atbilstoši pakalpojuma sniedzēja izcenojumam;

6.4. par psihologa pakalpojumiem – atbilstoši pakalpojuma sniedzēja izcenojumam;

6.5. par citiem izdevumiem, kas zvērinātam tiesu izpildītājam vai bāriņtiesai radušies, nodrošinot nolēmuma izpildi, – atbilstoši preces pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja izcenojumiem."

4. Izteikt 7.punktu šādā redakcijā:

"7. Izpildu darbību veikšanai nepieciešamos izdevumus, kā arī naudas summu to izdevumu segšanai, kas saistīti ar bērna nogādāšanu atpakaļ uz valsti, kurā ir viņa dzīvesvieta, pēc zvērināta tiesu izpildītāja pieprasījuma iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā Valsts kasē."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Tieslietu ministrs G.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!