• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums devies priekšmetu rādītājs a (alfa). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1999., Nr. 151/154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24317

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mīlestībā lolotā un dotā Latvijas prece - lai mums!

Vēl šajā numurā

13.05.1999., Nr. 151/154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums devies priekšmetu rādītājs a (alfa)

Godātie lasītāji, pie Jums dodas 1999. gada I ceturkšņa valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs. Tas ļaus Jums operatīvi sameklēt jebkuru nepieciešamo dokumentu, kurš no gada sākuma līdz 6. aprīlim pieņemts Saeimā vai Ministru kabinetā un ievietots šī gada "LV D" pirmajās deviņās burtnīcās. Tie ir vairāk nekā divsimt normatīvie akti: piecdesmit pieci likumi, apmēram simt trīsdesmit Ministru kabineta noteikumi, četras instrukcijas un divdesmit četri Ministru kabineta rīkojumi. Starp tiem ir arī Patērētāju tiesību aizsardzības likums, Ministru kabineta izdotie noteikumi par Latvijas Republikas vīzu izsniegšanas kārtību un jaunie Ceļu satiksmes noteikumi. Dokumentu temati sakārtoti alfabēta secībā, sākot ar "administratīvajām teritorijām" un beidzot ar "zemes reformu". Katram no tiem norādīts burtnīcas numurs, kurā tas publicēts, un lappuse. Rādītāja beigās divās atsevišķās sadaļās vēlreiz — hronoloģiskā secībā — uzrādīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos un valdības izdarītie grozījumi tās normatīvajos aktos: noteikumos, instrukcijās un rīkojumos.

Mūsu laikraksta abonenti rādītāju a (alfa) saņem par brīvu, bet pārējie interesenti to var iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā, Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, vai redakcijā, Realizācijas daļā. Turpat var nopirkt normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītāju par visu 1998. gadu. Tajā dots arī līdz šī gada 1. februārim spēku zaudējušo dokumentu saraksts ar norādi, kurā burtnīcā un lappusē tie bijuši publicēti. Šis priekšmetu rādītājs papildināts ar visu tiesību aktu hronoloģisko rādītāju, kuri 1998. gadā pieņemti Saeimā vai Ministru kabinetā un publicēti laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!