• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar ārlietu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2012., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/242547

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar iekšlietu ministru

Vēl šajā numurā

10.01.2012., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar ārlietu ministru

5.janvārī Valsts prezidents Andris Bērziņš, tiekoties ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, pārrunāja šā gada ārlietu aktualitātes un plānotās vizītes. Valsts prezidents iecerējis gada pirmajā pusē apmeklēt Somiju, Poliju un Vāciju, piedalīties NATO samitā Čikāgā, kā arī šogad uzņemt savus kolēģus no Horvātijas, Maķedonijas, Igaunijas un Gruzijas.

Abas amatpersonas bija vienisprātis, ka 2012.gada laikā Latvijai īpaša uzmanība būs jāpievērš procesiem Eiropas Savienībā, jo šis gads būs izšķirošs gan Eiropas Savienības finanšu stabilitātes nodrošināšanai, gan arī sarunām par nākamo Eiropas Savienības daudzgadu budžetu.

Ne mazāk svarīgs jautājums ir koordinācija starp dažādām institūcijām Latvijā, īstenojot Eiropas Savienības līdzekļu apguvi. Efektīva sadarbība būs nepieciešama, gan sagatavojot Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē prioritātes, gan prezidentūras praktisko norisi. Tādēļ Ārlietu ministrs informēja par Eiropas Savienības prezidentūrai nepieciešamo un šogad plānotajiem pasākumiem, lai šo darbu pilnvērtīgi sāktu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!