• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2011., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/242072

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

29.12.2011., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi!

 

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

 

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz vakantu amatu:

Eiro projekta vadītājs

 

Mūsu piedāvātajā amatā tev jāatbilst šādām prasībām:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā, finansēs, vadības vai tiesību zinātnēs), maģistra vai doktora grāds amatam atbilstošās jomās tiks uzskatīts par priekšrocību

- teicamas svešvalodu zināšanas (angļu valodas zināšanas)

- vēlama darba pieredze vadošā amatā un valsts pārvaldē ilgāka par gadu

- vēlama darba pieredze lielu projektu sagatavošanā, koordinācijā un ieviešanas uzraudzībā

- Tavā kompetencē esošo uzdevumu veikšanai nepieciešamas zināšanas par Eiropas Savienības kopējās finanšu politikas darbības pamatprincipiem

- prasme analizēt plaša profila informāciju, saskatīt un analītiski izvērtēt cēloņsakarību virknes, kā arī koordinēt jautājumus starp iesaistītajām pusēm

- teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes, spēja argumentēt viedokli arī augstākās vadības pārstāvjiem

 

Mūsu kolektīvā mēs tev uzticēsim šādus uzdevumus:

- vadīt un kontrolēt eiro ieviešanas procesus Latvijā atbilstoši "Latvijas Nacionālajam eiro ieviešanas plānam"

- nodrošināt eiro ieviešanas Vadības komitejas lēmumu izpildi

- koordinēt eiro ieviešanas procesā iesaistīto darba grupu uzdevumu izpildi un savstarpējo sadarbību

 

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 15 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Stratēģiskās plānošanas un personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālr. 67095611 vai 67083845.

 

Amatu konkursu rezultāti

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Programmu vadības un uzraudzības departamenta vecākās referentes amatā ar 2011.gada 27.decembri iecelta ELĪNA VILCĀNE.

 

Veselības inspekcija informē, ka 2011.gada 8.novembrī laikrakstā izsludinātais konkurss uz vakanto Veselības aprūpes līgumu un pakalpojumu uzraudzības departamenta Līgumu uzraudzības nodaļas inspektora amatu ir beidzies bez rezultāta.

 

Veselības inspekcija informē, ka 2011.gada 29.novembrī laikrakstā izsludinātais konkurss uz vakantajiem Kontroles pārvaldes Veselības aprūpes kvalitātes kontroles nodaļas ārstu ekspertu amatiem (divas amata vietas uz nenoteiktu laiku) ir beidzies bez rezultāta.

 

Satiksmes ministrija informē, ka konkursa kārtībā Satiksmes ministrijas Juridiskā departamenta Tiesību aktu nodaļas juriskonsultes ierēdnes amatā 2011 .gada 19.decembrī tika iecelta INGA JONIKĀNE.

 

Juridiskās palīdzības administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskās palīdzības nodrošinājuma nodaļas juriskonsulta amatā ar 2011.gada 20.decembri iecelts ANDRIS JERMACĀNS.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!