• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par valsts līdzfinansējumu "Skolas piena" programmai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2011., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2011.gada 22.decembrī

Vēl šajā numurā

28.12.2011., Nr. 203

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par valsts līdzfinansējumu “Skolas piena” programmai

Zemkopības ministrija (ZM) radusi iespēju arī 2012.gadā piešķirt valsts līdzfinansējumu “Skolas piena” programmai bērnudārza un 1.–4.klašu skolēniem un cer, ka nākamgad programmas apguve pieaugs. “Skolas piena” programma kopā ar valsts līdzfinansējumu dod iespēju 1.–4.klašu skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem savā izglītības iestādē reizi dienā saņemt glāzi piena bez maksas.

Patlaban vēl nav sasniegts maksimāli iespējamais programmā iesaistīto skolēnu skaits – 60 tūkstoši bērnu, kam būtu pieejama bezmaksas glāze piena programmas ietvaros. Lai palielinātu skolu iesaisti “Skolas piena” programmā, ZM ir izstrādājusi un virza apstiprināšanai valdībā grozījumus normatīvajos aktos, lai vienkāršotu ar programmas dokumentāciju saistīto administratīvo slogu izglītības iestādēm.

Iespēja 1.–4.klašu skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem saņemt dienā glāzi piena bez maksas tika atjaunota 2011.gadā, kad pēc divu gadu pārtraukuma ZM rada iespēju piešķirt valsts līdzfinansējumu “Skolas piena” programmai. Savukārt 5.–12.klašu skolēniem ir iespēja par pazeminātu cenu ik dienu iegādāties glāzi piena vai kefīra.

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!