• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību sakarā ar Imanta Kokara aiziešanu mūžībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2011., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240139

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par situāciju cūku un liellopu audzēšanas nozarē

Vēl šajā numurā

25.11.2011., Nr. 186

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību sakarā ar Imanta Kokara aiziešanu mūžībā

Valsts prezidents Andris Bērziņš izsaka līdzjūtību Imanta Kokara tuviniekiem un talanta cienītājiem:

“Izsaku visdziļāko līdzjūtību izcilā kordiriģenta, Triju Zvaigžņu ordeņa komandiera un Atzinības krusta lielvirsnieka, profesora Imanta Kokara tuviniekiem.

Imants Kokars bija latviešu kormūzikas dižgars, spilgts mūziķis un liels Tēvijas patriots. Vairākkārtējo Dziesmu svētku virsdiriģenta Imanta Kokara vārds paliks ierakstīts ne tikai Latvijas kormūzikas vēstures lappusēs, bet ikviena klausītāja sirdī.

Ar vissiltākajām atmiņām viņu atcerēsies ikviens “Dziedoņa”, “Beverīnes” un “Ave Sol” korists un Dziesmu svētku dalībnieks, jo tikai vien Imanta Kokara personībai piemītošais mūzikas interpretējums ir priecējis un saviļņojis klausītājus Latvijā un visā pasaulē.

Manās atmiņās vienmēr paliks Imanta Kokara harizmātiskā personība, lielais ikkatram līdzcilvēkam sniegtais sirds siltums, kā arī nezūdošā degsme savas dzīves lielākajam aicinājumam – mūzikai.”

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa izsaka līdzjūtību saistībā ar izcilā latviešu kordiriģenta Imanta Kokara aiziešanu mūžībā.

“Latviešu tautas identitātes pamatā ir valoda, kultūra un dziesma. Mūsu koru tradīcijas un Dziesmu svētki ir nesaraujami ar Imanta Kokara vārdu. Gadu desmitiem cauri mūsu valsts vēstures līkločiem viņš ir kopis dziesmas dvēseli un nav ļāvis tai apdzist. Imanta Kokara degsme, mīlestība pret dziesmu un nerimstošais gars vienmēr paliks katra kora dziedātāja, katras latviešu ģimenes sirdī kā apliecinājums augstiem centieniem mūsu tautas, mūsu valsts labā,” pauž S.Āboltiņa.

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa izsaka visdziļāko līdzjūtību I.Kokara brālim, tuviniekiem, draugiem un viņa talanta cienītājiem un sekotājiem, dižajam diriģentam mūžībā aizejot.

Valsts prezidenta preses dienests;

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!