• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kanceleja: Par Ministru prezidenta padomnieku komandu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2011., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontrole: Par nepilnībām Latvijas un Krievijas institūciju sadarbībā

Vēl šajā numurā

23.11.2011., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kanceleja: Par Ministru prezidenta padomnieku komandu

Ministru prezidenta Valda Dombrovska padomnieku komandai pievienojušies Ints Dālderis, Sarmīte Ēlerte un Pēteris Viņķelis, kas premjeru konsultēs kultūras, politikas, sabiedrības integrācijas, nacionālās identitātes un Eiropas Savienības jautājumos.

No 14.novembra I.Dālderis sācis pildīt Ministru prezidenta padomnieka pienākumus kultūras un politikas plānošanas jautājumos. Iepriekš I.Dālderis bijis Ministru prezidenta parlamentārais sekretārs, 10.Saeimas deputāts un kultūras ministrs, kā arī vadījis Latvijas Nacionālās operas simfonisko orķestri un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri.

S.Ēlerte no 16.novembra kļuvusi par Ministru prezidenta ārštata padomnieci nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas jautājumos. S.Ēlertes vadībā Kultūras ministrijā tika izstrādātas un valdībā pieņemtas Nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas pamatnostādnes. Kopš atmodas laika S.Ēlerte ir bijusi aktīva pilsoniskās sabiedrības pārstāve un ilgus gadus laikraksta "Diena" galvenā redaktore.

Savukārt P.Viņķelis no 25.novembra būs premjera ārštata padomnieks Eiropas Savienības jautājumos. P.Viņķelis vada Eiropas Parlamenta deputātes Sandras Kalnietes biroju un iepriekš ilgstoši darbojies Latvijas diplomātiskajā dienestā un sabiedriskajās organizācijās.

Tāpat kā līdz šim V.Dombrovska biroju turpina vadīt Olita Augustovska, ārlietu jautājumos premjeru turpina konsultēt Solveiga Silkalna, juridiskajos jautājumos – Sandra Bukane, tautsaimniecības jomā – Gints Freimanis, bet preses sekretāra pienākumus pilda Mārtiņš Panke.

Kā ārštata padomnieki turpina strādāt premjera padomnieks lauksaimniecības jautājumos Uldis Krievārs, padomnieks valsts pārvaldes jautājumos Edvards Kušners, padomnieks finanšu jautājumos Igors Rodins, padomniece nacionālās drošības jautājumos Ilze Pētersone-Godmane, padomniece projektu vadības jautājumos Maija Celmiņa un padomnieks zinātnes jautājumos Ivars Lācis.

Mārtiņš Panke, Ministru prezidenta preses sekretārsa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!