• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 27. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.1999., Nr. 131/132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"NATO Latvijai ir devusi avansu"

Vēl šajā numurā

29.04.1999., Nr. 131/132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 27. aprīļa sēdē

Nobeigums. Sākums

"LV" 28. aprīļa numurā

Ministru kabinets pieņēma zināšanai sniegto informāciju par privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvijas kuģniecība" privatizācijas iespējām. Ekonomikas ministrijai uzdots precizēt priekšlikumus par privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvijas kuģniecība" privatizācijas nosacījumiem un līdz 29.aprīlim iesniegt tos Valsts kancelejā. Nolemts jautājumu izskatīt Ministru kabineta 4.maija sēdē.

Ministru kabinets nepieņēma iesniegto protokollēmumu jautājumā par privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" privatizācijas nosacījumiem. Ekonomikas ministrijai uzdots sagatavot jautājumu atbilstoši Ministru kabineta 1999.gada 2.marta sēdē nolemtajam un līdz 29.aprīlim iesniegt Valsts kancelejā attiecīgus priekšlikumus. Nolemts jautājumu izskatīt Ministru kabineta 4.maija sēdē.

Akceptēti "Noteikumi par Eiropas Savienības noteikto sankciju režīmu pret Dienvidslāvijas Federatīvo Republiku", kuri akceptē pievienošanos 1999.gada 23.aprīlī Eiropas Savienības Padomes kopējā nostājā noteiktajam sankciju režīmam pret Dienvidslāvijas Federatīvo Republiku, paredzot, ka Latvijas Republikas fiziskajām un juridiskajām personām, kā arī citu valstu fiziskajām un juridiskajām personām, kuras legāli atrodas vai kuru pārstāvniecības ir reģistrētas Latvijas Republikā, ir aizliegta naftas vai naftas produktu tirdzniecība vai piegāde Dienvidslāvijas Federatīvajai Republikai. Šajos noteikumos minētie ierobežojumi netiek attiecināti uz naftas un naftas produktu tirdzniecību vai piegādi humāniem mērķiem, īpaši tādu personu vajadzībām, kuras piespiedu kārtā pārvietotas savas valsts teritorijas ietvaros, kā arī to personu vajadzībām, kuras atgriežas dzīvesvietā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!