• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2011., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

10.11.2011., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Ārējo ekonomisko attiecību departamenta Ārējo ekonomisko attiecību nodaļas vecākā referenta amatu

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā ekonomiskā izglītība vai augstākā izglītība, kas papildināta ar nozarei atbilstošām speciālām mācībām (priekšroka starptautisko ekonomisko attiecību novirzienam)

- teicamas angļu valodas un labas krievu valodas zināšanas (vācu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)

- prasme strādāt ar datoru

- pieredze attiecīgajā specialitātē (pieredze valsts pārvaldes institūcijā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- augsta atbildības sajūta, labas komunikācijas spējas

- spēja strādāt kolektīvā

Pieteikuma dokumenti (motivēts pieteikums, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 20 kalendāra dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, pasts@em.gov.lv, fakss 67280882. Uzziņas pa tālruni 67013183.

 

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta Uzņēmējdarbības, ārvalstu investīciju un eksporta nodaļas vecākā referenta amatu

Darbs saistīts ar uzņēmējdarbības vides pilnveidošanas, uzņēmēju konkurētspējas veicināšanas pasākumu izstrādi, ieviešanas koordinēšanu, efektivitātes novērtēšanu.

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (ekonomikā, uzņēmējdarbībā vai jurisprudencē)

- zināšanas par uzņēmumu konkurētspējas, eksporta veicināšanas un ārvalstu investīciju piesaistes politiku

- analītiska domāšana un izpratne par Latvijas ekonomisko attīstību

- teicamas angļu valodas zināšanas (vēlamas otras svešvalodas zināšanas)

- teicamas prasmes darbā ar standarta biroja programmatūru

Piedāvājam:

- atbildīgu un interesantu darbu

- pieredzi darbā ar uzņēmējdarbības politikas īstenošanu, atbalsta pasākumu izstrādi uzņēmējdarbības attīstībai, eksporta veicināšanai un ārvalstu investīciju piesaistei, administratīvā sloga uzņēmējiem mazināšanu

- vērtīgu pieredzi darbā ar atbalsta pasākumu īstenošanu, ES fondu līdzfinansētiem instrumentiem uzņēmumu konkurētspējas veicināšanai

Motivācijas vēstuli, aprakstu (līdz 2 lpp.) par uzņēmējdarbības vides pilnveidošanas, uzņēmumu konkurētspēju veicinošiem faktoriem un nepieciešamiem valsts atbalsta politikas uzlabojumiem šajās jomās un CV (ar galveno darba pienākumu aprakstu) 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai, Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, fakss 67280882. Uzziņas pa tālr. 67013183, 67013099.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Eiropas Sociālā fonda departamenta Finanšu vadības un kontroles nodaļas projektu vadītājs (1 amata vieta - uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams tiesību zinātnēs)

- darba pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

- vismaz trīs gadu darba pieredze iepirkumu organizēšanā vai iepirkumu pārbaužu veikšanā

- normatīvo aktu pārzināšana Eiropas Savienības fondu īstenošanas jomā un publisko iepirkumu jomā, kā arī prasme izmantot teorētiskās zināšanas praksē

- vēlamas angļu valodas zināšanas

Amata pienākumi:

- veikt projektu iepirkumu plānu pārbaudes

- veikt projektu iepirkumu pirmspārbaudes (iepirkumu dokumentācijas pārbaudes un iepirkumu procedūras norises pārbaudes)

- sagatavot atzinumus par veiktajām iepirkumu pirmspārbaudēm

- konsultēt finansējuma saņēmējus iepirkumu jomā

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 412.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: Ilva.Sakne@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021790, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā: www.nva.gov.lv.

 

Amatu konkursu rezultāti

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka 22.09.2011. laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļas Pabalstu daļas inspektora - valsts civildienesta ierēdņa amatu (1 vakance uz noteiktu laiku) beidzies bez rezultāta.

 

Valsts aģentūras "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" Juridiskā departamenta Juridiskā nodrošinājuma nodaļas valsts pārvaldes juriskonsultes amatā ar 2011.gada 31.oktobri (uz noteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelta Gita Purgaile.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!