• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.1999., Nr. 129/130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23894

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta Komitejas 27. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

28.04.1999., Nr. 129/130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 27. aprīļa sēdē

Visām ministrijām līdz š.g. 1.septembrim uzdots veikt nekustamā īpašuma auditu, izvērtējot ēku, būvju un teritoriju nepieciešamību un tā pamatojumu funkciju veikšanai, saistot to ar 2000.gada budžeta programmu izpildi. Uzrādīt finansējuma sadalījumu kapitālo izdevumu un investīciju pieprasījumam attiecīgās budžeta programmas ietvaros. Izstrādāt nekustamā īpašuma apsaimniekošanas ilgtermiņa stratēģiju, sakārtojot veicamos pasākumus prioritārā kārtībā. Izstrādāt investīciju programmas un projektus atbilstoši valsts investīciju programmas prasībām. Apkopoto informāciju uzdots iesniegt Ekonomikas un Finansu ministrijās izvērtēšanai. Ekonomikas ministrijai līdz š.g. 1.jūlijam uzdots: kopīgi ar Finansu ministriju un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju izstrādāt ēku un būvju investīciju klasifikāciju Valsts investīciju programmas finansēšanas piemērošanai; kopīgi ar Finansu ministriju sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumus Valsts investīciju programmas plānošanas, finansēšanas un kontroles pasākumu un normatīvo aktu pilnveidošanai.

Pieņemta zināšanai informācija par Ministru kabineta 1998.gada 9.decembra rīkojuma Nr.597 "Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Air Baltic Corporation, SIA" pamatkapitāla palielināšanu" izpildi un par minētās sabiedrības vadības informāciju. Rīkojuma projekta izskatīšana atlikta. Ekonomikas ministrijai uzdots precizēt rīkojuma projektu un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta sēdē š.g.4.maijā vienlaikus ar jautājumu par Valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietošanas programmu 1999.gadam.

Pieņemta zināšanai informācija par nacionālās likumdošanas atbilstības ES prasībām izvērtēšanas otrā posma sagatavošanu Finansu un budžeta nosacījumu, Finansu kontroles, Ekonomiskās un monetārās savienības, Pakalpojumu brīvās kustības, Sociālās politikas un darba likumdošanas jomās.

Valdība atzina Latvijas tūrisma attīstības nacionālās programmas izstrādes nepieciešamību. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai uzdots izveidot darba grupu un vadības komiteju Latvijas tūrisma attīstības nacionālās programmas projekta izstrādei. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai uzdots izstrādāt Latvijas tūrisma attīstības nacionālās programmas projektu un līdz š.g. 31.decembrim iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā.

Valdība akceptēja rīkojumu "Par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu". Ministru kabineta atzinības raksts piešķirts Tautas daiļamata meistarei Jetei Užānei par mūža darbu un devumu Latvijai.

Valdība akceptēja noteikumus "Noteikumi par 1999.gadā veicamajiem maksājumiem par uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) valsts kapitāla izmantošanu". Tie nosaka kārtību, kādā uzņēmējsabiedrības veic valstij piekritīgo dividenžu ieskaitīšanu valsts budžetā, kā arī noteiks valsts uzņēmumu un privatizējamo valsts uzņēmumu Valsts budžetā ieskaitāmo peļņas daļas apjomu.

Preses relīze par pārējiem vakar valdības sēdē izskatāmajiem jautājumiem tiks publicēta rīt.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!