• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot I.Radeviču ar bronzu Pasaules čempionātā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2011., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235120

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Novados un pilsētās: Liepājā, 26.08.2011.

Vēl šajā numurā

30.08.2011., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot I.Radeviču ar bronzu Pasaules čempionātā

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis apsveikumu tāllēcējai Inetai Radevičai, sveicot viņu ar 28.augustā Dienvidkorejā izcīnīto bronzas medaļu Pasaules čempionātā.

Apsveikumā Valsts prezidents norāda, ka “kopā ar visiem sporta līdzjutējiem Latvijā no sirds priecājos un esmu lepns par Jūsu sasniegumu, izcīnot Latvijai pirmo godalgu Pasaules čempionātā vieglatlētikā – bronzas medaļu tāllēkšanā – neatkarīgas valsts vēsturē”.

Andris Bērziņš sportistei novēl, lai gandarījums par šo izcilo sasniegumu dod jaunus spēkus un enerģiju neatlaidīgi trenēties arī turpmāk, izvirzīt jaunus mērķus un sasniegt spožas uzvaras.

Valsts prezidenta preses dienests

Ministru prezidents:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis sveic Latvijas tāllēcēju Inetu Radeviču ar izcīnīto bronzas medaļu Pasaules čempionātā vieglatlētikā Dienvidkorejā. “Mūsu sportistu neatlaidīgais darbs sava talanta izkopšanā, kā arī līdzjutēju atbalsts un ticība to panākumiem vedina uz arvien jaunām uzvarām. Jūsu izcīnītā bronzas medaļa Pasaules vieglatlētikas čempionātā ir jauna virsotne Latvijas sporta sasniegumos,” teikts premjera apsveikumā.

Premjers vēstulē valsts un iedzīvotāju vārdā sportistei pateicas par izcīnīto godalgu, kas ir pirmais Latvijas sportistu izcīnītais apbalvojums šo sacensību vēsturē.

Ministru prezidents novēl sportistei, viņas treneriem un komandai izturību, motivāciju un veiksmi, lai neapstātos pie sasniegtā, bet tiektos pēc arvien jauniem panākumiem, nesot Latvijas vārdu tālāk pasaulē.

Mārtiņš Panke, Ministru prezidenta preses sekretārs

Izglītības un zinātnes ministrs:

28.augustā Dienvidkorejā ar 6,76 metrus tālu lēcienu sestajā, pēdējā mēģinājumā Latvijas vieglatlēte Ineta Radeviča izcīnīja bronzas medaļu Pasaules čempionātā vieglatlētikā.

Par sporta nozari atbildīgais izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks sveic I.Radēviču ar izcīnīto pasaules līmeņa godalgu un uzsver, ka šis ir Latvijas vieglatlētikā nebijis panākums kopš Latvijas neatkarības atgūšanas.

“I.Radevičas sniegums jāvērtē kā talantīgās sportistes mērķtiecīga un neatlaidīga darba likumsakarīgs solis izaugsmē pēc 2010.gada jūlija Barselonā izcīnītā Eiropas čempiones titula, uzstādot jaunu Latvijas rekordu tāllēkšanā. Svētdien iegūtā bronzas medaļa Pasaules čempionātā ir pierādījums sportistes un viņas treneru, ārstu un atbalstītāju ieguldītajam darbam, kura rezultāti rada kopīgu prieku un lepnumu par mūsu sportistiem un par Latviju,” saka R.Broks, novēlot sportistiem izcilu sportisko formu un veiksmi arī turpmāk.

Īpašs prieks, ka Latvijas sportistes augstais sniegums uzrādīts jaunā mācību gada priekšvakarā, jo tas ir stimuls jaunajai sportistu paaudzei un visiem sportā iesaistītajiem pedagogiem, bērniem un vecākiem.

Pasaules čempionāti vieglatlētikā notiek kopš 1983.gada, un tos rīko katru otro gadu. Līdz šim vienīgo reizi pasaules čempionātos Latvijas vieglatlēts uz goda pjedestāla kāpa 1983.gadā, kad PSRS komandā startējušais Dainis Kūla izcīnīja bronzu šķēpa mešanā.

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!