• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Kosovā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2011., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/234055

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Pašvaldību savienības priekšsēdi

Vēl šajā numurā

04.08.2011., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Kosovā

2.augustā Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš svinīgā ceremonijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Kosovas Republikā Bahtijoram Hasanam.

Kopš B.Hasans 1993.gadā sāka darbu Ārlietu ministrijā, viņš ir strādājis NVS valstu departamentā, Latvijas vēstniecībā Uzbekistānā un Eiropas Savienības koordinācijas departamentā, vadījis Āzijas un Āfrikas valstu nodaļu, kā arī darbojies Latvijas vēstniecībās Zviedrijā un Somijā. 2010.gadā B.Hasans kļuva par Latvijas vēstnieku Slovēnijā un tagad kļūs arī par Latvijas nerezidējošo vēstnieku Kosovas Republikā.

B.Hasans ir ieguvis jurista kvalifikāciju Latvijas Universitātē un apguvis vairākus starptautisku mācību kursus Somijā, Indijā, Beļģijā, Izraēlā, Korejā, Austrijā un Japānā. Viņš pārvalda latviešu, angļu, persiešu, turku, franču, krievu un zviedru valodu.

Latvija atzina Kosovas Republiku 2008.gada 20.februārī un nodibināja ar to diplomātiskās attiecības 2008.gada 10.jūnijā. Latvija atbalsta Kosovai piešķirto ES perspektīvu, ir ieinteresēta aktivizēt Latvijas un Kosovas sadarbību un ir gatava dalīties savā valsts veidošanas un iekšējo reformu pieredzē.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!