• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrs: Par policistu atalgojuma jautājuma sakārtošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2011., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233503

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satiksmes ministrs: Par ceļu nozares attīstību ilgtermiņā

Vēl šajā numurā

22.07.2011., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrs: Par policistu atalgojuma jautājuma sakārtošanu

20.jūlijā iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs un valsts sekretāre Ilze Pētersone tikās ar Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāju Armandu Augustānu un pārrunāja policistu atalgojuma jautājumu.

Ministrs izteica priekšlikumu papildus motivēt darbiniekus par teicami paveiktu darbu, proti, ministrs uzskata, ka policistiem jāsaņem piemaksas par noziegumu atklāšanu, kā arī uzcītīgi paveiktu darbu, kas pārsniedz policista ikdienas darba pienākumus. Tāpat A.Štokenbergs uzskata, ka jāparedz piemaksas arī par nostrādātajām virsstundām, lai policistiem nebūtu jāmeklē papildu darbs. A.Augustāns pauda atbalstu ministra paustajiem ierosinājumiem. Ministrs arī uzsvēra, ka jāizvērtē iespēja policijas darbiniekiem noteikt atšķirīgu darba laiku atkarībā no viņu veicamajiem pienākumiem.

Tikšanās laikā tika pārrunāti arī citi jautājumi, tai skaitā vadlīnijas policijas darbinieku novērtējumam, kas dotu skaidru priekšstatu par darbinieku karjeras iespējām.

 

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!