• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas starptautiskie līgumi - "Latvijas Vēstneša" 1.burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.1999., Nr. 104/105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 6.burtnīca

Vēl šajā numurā

01.04.1999., Nr. 104/105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas starptautiskie līgumi — "Latvijas Vēstneša" 1.burtnīcā

Jau sesto gadu "Latvijas Vēstneša" apgādā tiek izdotas Latvijas Republikas starptautisko līgumu burtnīcas. Tajās apkopoti attiecīgajā gadā noslēgtie līgumi. Tie burtnīcās tiek kārtoti hronoloģiskā secībā atbilstoši tam, kad ir ratificēti Saeimā. Līgumi lasāmi latviešu valodā un likumā paredzētajā otras līgumslēdzējas puses valodā (atkarībā no tā, kādu starpniekvalodu puses ir izvēlējušās).

1999. gada 1.burtnīcā ir ietverti 15 starptautiskie dokumenti. Saeima Ziemas sesijas 28.janvāra sēdē apstiprināja sešus protokolus par grozījumiem Konvencijā par starptautisko civilo aviāciju. Tie ir: 1977.gada Protokols par grozījumiem Konvencijā par starptautisko civilo aviāciju; 1977.gada Protokols par Čikāgas 1944.gada Konvencijas par starptautisko civilo aviāciju četrvalodīgā teksta autentiskumu; 1980.gada Protokols par grozījumiem Konvencijā par starptautisko civilo aviāciju; 1984.gada Protokols par grozījumiem Konvencijā par starptautisko civilo aviāciju; 1989.gada Protokols par grozījumiem Konvencijas par starptautisko civilo aviāciju 56.pantā un 1990.gada Protokols par grozījumiem Konvencijas par starptautisko civilo aviāciju 50.panta "a" punktā. Šajā Saeimas sēdē tika apstiprināts arī Latvijas Republikas un Apvienoto Nāciju Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijas (UNESCO) sadarbības memorands, kas stājās spēkā šā gada 17.februārī, Latvijas Republikas valdības un Slovēnijas Republikas valdības nolīgums par starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu un Latvijas Republikas valdības un Singapūras Republikas valdības līgums par ieguldījumu savstarpēju veicināšanu un aizsardzību, kas stājās spēkā 18.martā. Vēl Saeima ir ratificējusi sešus starptautiskos dokumentus par grozījumiem brīvās tirdzniecības līgumos. Tie ir: Eiropas brīvās tirdzniecības asociācijas — Latvijas Apvienotās komitejas lēmums (Labojumi B protokolā); Rezolūcija Nr.1/98 par izmaiņām 1993.gada 13.septembrī parakstītā Brīvās tirdzniecības nolīguma starp Latvijas Republiku, Igaunijas Republiku un Lietuvas Republiku A protokolā; Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmums Nr.2/98; Latvijas Republikas un Polijas Republikas līgums par izmaiņām Latvijas Republikas un Polijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā; Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas līgums par izmaiņām Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā un Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokols par izmaiņām Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma B protokolā.

Visi nosauktie starptautiskie dokumenti ir ievietoti šajā starptautisko līgumu burtnīcā. Interesenti izdevumu var nopirkt "Latvijas Vēstneša" preses namiņā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā vai laikraksta redakcijā Bruņinieku ielā 36.

Jūsu "LV"

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!