• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Polijas Republikas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2011., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Turpinot saņemt ārvalstu vadītāju apsveikumus

Vēl šajā numurā

19.07.2011., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Polijas Republikas vēstnieku

Valsts prezidents Andris Bērziņš 14.jūlijā tikās ar Polijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ježiju Mareku Novakovski, lai pārrunātu Polijas mērķus tās Eiropas Savienības prezidentūras laikā un abu valstu sadarbības iespējas. Valsts prezidents atzina, ka Polijas izvirzītās prioritātes Eiropas Savienības prezidentūras laikam saskan ar Latvijas mērķiem, un novēlēja veiksmi to īstenošanā.

Tiekoties ar Polijas vēstnieku, Valsts prezidents augstu novērtēja ļoti labās un intensīvās divpusējās attiecības, kas balstās kopīgās vērtībās un mērķos. Viņš novēlēja Polijai veiksmīgu prezidentūru Eiropas Savienībā un izteica cerību, ka šī prezidentūra būs nozīmīga visam mūsu reģionam. A.Bērziņš uzsvēra, ka nepieciešams arī turpmāk veicināt abu valstu amatpersonu un uzņēmēju kontaktus, tai skaitā vizīšu apmaiņas veidā, kā arī izteica gatavību jau drīzumā tikties ar Polijas prezidentu.

Nozīmīgs sarunas jautājums bija abu valstu ekonomiskās sadarbības stiprināšanas iespējas. Polijas vēstnieks bija vienisprātis ar A.Bērziņu, ka, neskatoties uz līdzšinējām veiksmēm šajā jomā, ir jāveicina savstarpējās investīcijas un jaunu kopprojektu veidošana, īpaši enerģētikas jomā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!